Copy

Stockholm Urban Garden Show

Hemmaodlat kommer stå tillsammans med Nelson Garden hela helgen 8-9 September. Vi har endast 1 plats kvar till workshoppen på lördag, men desto fler på söndagen. 

Under våra workshops kommer vi ge en introduktion till vad hydroponisk odling är, prata om växtbelysning, tillväxtfaktorer och vad du behöver tänka på. Vi kommer även tillsammans bygga två stycken hydroponiska odlingar. 


ANMÄLAN
Kostnaden är 300kr. Du anmäler genom att skicka namn och e-post, samt dag till antingen 

BG 549-1212 eller Swish 123 231 3039

Du kan avanmäla senast 3 dagar innan och få pengarna tillbaka. 

FÖRELÄSNING PÅ SÖNDAG
Klockan 14.00 kommer Hemmaodlat stå på scen och prata om hydroponisk odling i hemmet i cirka 30 minuter. Kom gärna förbi och lyssna eller prata med oss direkt i tältet. 

NYHET: Veckokurs i hydroponisk odling 

Varje torsdag i 6 veckor. 4 Okt - 8 Nov. 18-19.30

För dig som bor nära Malmö erbjuder vi nu igen vår veckokurs i hydroponisk odling. Under 6 veckor får du en perfekt odlingsgrund att stå på. Kursen foksuerar på ätbara växter som går att odla året om oavsett om du bor stort eller smått. Under veckorna bygger vi upp små hydroponiska system och det finns även möjlighet att på onsdagar bygga sitt eget i vår verkstad. Antalet platser är begränsat.   Läs mer och anmäl

Vi har även helgkurser följande datum:
22-23 September
17-18 November

ANMÄL DIG
Föreläsning: Vilka växter passar att odla ihop
19 September klockan 18.00 på Hemmaodlat

En del växter fort, en del långsamt. En del blir stora, andra små. I den här föreläsningen går vi igenom hur du kan kombinera olika växter för att få ut det mesta av din odling. Gratis för medlemmar i Hemmaodlat, 100kr för övriga. Vi bjuder på fika. Anmäl gärna innan genom att svara på det här mailet.

Gröna hälsningar 

/ Niklas Hjelm
Ordf. Hemmaodlat
Besöks och postadress
Hemmaodlat
Augustenborgstorget
Malmö 21447
Sweden

Add us to your address book


Vill du inte längre ta emot dessa mail?
Ta bort prenumeration

Email Marketing Powered by Mailchimp