Copy
Vill du engagera dig i Hemmaodlat i höst?

Imorgon onsdag har Hemmaodlat öppet som vanligt igen från klockan 17.30. Även om du inte är medlem får du gärna titta förbi för att få en bättre bild över vår verksamhet. Adressen är Augustenborgstorget i Malmö. Nästkommande onsdag, den 14/8 kommer vi ha ett planeringsmöte kring höstens aktiviteter där du som medlem är varmt välkommen att komma klockan 18.00. Ingen föranmälan krävs, men försök gärna komma i tid! 
Malmöfestivalen fredag / lördag 

Hemmaodlat på Malmöfestivalen

Datum: 9-10 Augusti  Tid: 12-19.00   Plats: Hamngatan

Nu på fredag och lördag kommer Hemmaodlat medverka på Malmöfestivalen. Vi kommer presentera olika sätt att odla på med bland annat en större fönsterodling. Vi kommer även ha pysselaktivitet som lämpar sig både för stora och små barn, där man får dekorera och ta med sin egna lilla odling hem. Kom gärna förbi och tipsa andra, allt är helt gratis!

Aktuellt
Harvy 3
I September släpps en mindre variant av Harvy med pluggar istället för 6. Perfekt för dig som vill nyttja mindre utrymmen till odling. 
 
Hemmaodlat till Alnarp
Långt gågna planer börjar sakta bli verklighet. Om allt går som det ska (en mening vi sagt i två år snart) så kommer Hemmaodlat att etablera sig i Alnarp, troligen redan vid årsskiftet. Här kommer vi få möjlighet att bygga upp en väldigt spännande försöksverksamhet där experimentlusta, mat och kultur kommer så i fokus. 
Vi finns på många ställen. Följ och prata med oss i någon av följande medier.
Facebook
Insta
Hemsida
Pinterest
YouTube

Vårt mål
Hemmaodlats mål har sedan starten varit att få så många som möjligt att börja odla, oavsett förutsättningar och tidigare kunskap. Vi delar därför väldigt mycket material helt kostnadsfritt. En bra plats att börja är på vår odlingssida. Där kan du sedan klicka dig vidare till artiklar som intresserar just dig. På vår Facebookgrupp är det mycket diskussioner. Passa på och ställ en fråga där om du kör fast eller om du bara vill dela bilder på din odling.

Gröna hälsningar 

/ Niklas 
Ordförande Hemmaodlat


 
Besöks och postadress
Hemmaodlat
Augustenborgstorget
Malmö 21447
Sweden

Add us to your address book


Vill du inte längre ta emot dessa mail?
Ta bort prenumeration

Email Marketing Powered by Mailchimp