Copy

Odlingsnytt

Hej alla glada prenumeranter. De senaste dagagarnas värme har verkligen gett en underbar boost av odlingsglädje. Snart väntar Malmö Garden Show! Under tiden finns ny rolig läsning och många nya filmer. 

Hemmaodlat ställer upp med balkong på MGS

De senaste månaderna har vi jobbat hårt med vår hydroponiska odlingsbalkong som kommer vara med på Malmö Garden Show. Den är en härlig kombination av teknik, avkoppling, vatten och växter. 
Vi finns på plats alla dagar. Kom gärna förbi och prata odling med oss och glöm inte  rösta på vår balkong så vi vinner "Best in show".
Hoppas vi ses 1-3 Juni i Slottsträdgården i Malmö. 
Läs mer om vår balkong
Har du små knottror på undersidan av bladen?
Då är det väldigt sannnolikt att du har ödem. Det är framförallt vanligt på växter som chili och beror mycket på miljön som de odlas i. Vi har skrivit en artikel om ämnet och gjort en film som visar vad du kan tänka på för att undvika problemet
Läs mer om Ödem

NYA FILMER
Hur du odlar basilika hydroponiskt. 
Uppföljning hur det har gått med Niclas avokadoodlingar. 
Kort tips hur du kan toppa chili för buskigare växtsätt

Detta är bara några av de nya filmer som vi har uppe. För att se alla kolla in vår youtube kanal. Vi försöker även svara på frågor du ställer via video nu så om du har en fråga du vill att vi tar upp så maila gärna in det. Det går bra att svara på det här mailet. 
 
EVENEMANG

Sommarkurs hydroponisk odling

7 Juli 09-17, 8 Juli 09-13

Det är klart att du kan odla hydroponiskt hela sommaren. Vi kör en helgkurs och visar hur du kan nyttja det fina vädret för att odla både inne och ute. Perfekt aktivitet en regning helg! Läs mer och anmäl

Mer kommer!
Vi planerar just nu sensommarens aktiviteter för fullt och tar tacksamt emot förslag på ämnen och studiebesök som ni tycker vi borde göra. 
Besöks och postadress
Hemmaodlat
Augustenborgstorget
Malmö 21447
Sweden

Add us to your address book


Vill du inte längre ta emot dessa mail?
Ta bort prenumeration

Email Marketing Powered by Mailchimp