Tennispark Kralingen

Beste tennissers,

Verlichting

Voor een optimale service aan onze tennissers is het aanbrengen van baanverlichting gewenst. Er waren echter een aantal noodzakelijk vernieuwingen, zoals nieuw hekwerk en het vergroten van het terras aan de beurt, maar nu is het zover. We hebben ervoor gekozen om vanwege de sterke groei van het aantal tennissers om nog dit jaar de banen van verlichting te voorzien. Vanaf volgende week zullen werkzaamheden starten zodat we in augustus gebruik kunnen maken van verlichtte banen.

Kralingen Open toernooi

Van 23 t/m 31 augustus zal voor de eerste keer het Kralingen Open toernooi worden gehouden op Tennispark Kralingen. Het belooft een groot open toernooi te worden waarvoor we jullie uiteraard graag uitnodigen om te komen kijken.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit gevolgen hebben voor de baan die jullie wekelijks hebben gereserveerd. We willen jullie vragen rekening te houden met het feit dat er op jullie vaste moment geen gebruik kan worden gemaakt van de banen. 

Mocht het aan de orde zijn dan compenseren we dit graag met een een baan op een ander moment of een verlenging van twee weken van het contract. Als dit geen uitkomst biedt zoeken we in overleg een andere mogelijkheid om jullie tegemoet te komen.

Voor meer informatie over het toernooi, klik hier.

We zullen jullie tijdig informeren over bovenstaande, we hopen te kunnen rekenen op jullie begrip!


Tony en Larissa


 
Copyright © 2014 Sportswise, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp