Tennispark Kralingen


Beste allen,

Fijn dat we jullie op deze manier kunnen informeren, we brengen jullie graag op de hoogte van de huidige stand van zaken.
Inmiddels hebben Ton en Paul het complex opgeleverd zoals afgsproken en zijn wij druk doende met aanemers, banenbouwers, electriciens, monteurs, dakbedekkers, tuinmannen etc etc om volgend jaar met een frisse start te kunnen beginnen.

We hebben via de mail veel vragen van zowel tenissers als squashers gekregen over hun vaste speeldagen en tijden. Diegene die dit tot nu toe aan ons kenbaar hebben gemaakt kunnen er vanuit gaan dat deze zijn gereserveerd.

Tarieven squash
We hebben ervoor gekozen om de squashtarieven dit jaar ongewijzigd te laten.

Tarieven tennis
De prijzen voor het huren van een tennisbaan zijn als volgt: een baan doordeweeks van 9.00 - 18.00 uur kost € 17,50  per uur, 's avonds en in het weekend € 20,00 per uur.
Baanhuurcontract tennis:
Overdag (09.00-18.00 uur), 1 uur: € 395,00 

‘s Avonds en weekend (vanaf 18.00 uur), 1 uur: € 430,00 
Hele avond (vanaf 18.00 tot donker): € 1050,00 
Iedereen die het afgelopen seizoen een contractbaan huurde op de IJsclub krijgt een korting van 25% op bovenstaande tarieven.
Zwerfkaart/dagkaart kost 200,00

Renovatie banen
Vanaf 28 november krijgen de squashbanen een renovatiebeurt, deze zijn naar verwachting begin december gereed. Als dit lukt dan bieden wij de squashers de gelegenheid om de hele maand december kosteloos te komen spelen en de banen uit te proberen.
De tennisbanen zullen ook worden gerenoveerd, dit zal wat meer tijd in beslag nemen. De banenbouwers worden hierbij begeleidt door ISA-sport om te zorgen dat alle door de KNLTB aangegeven punten als zodanig worden uitgevoerd.

Terras en clubhuis
We hebben mooie plannen om het terras uit te breiden naar verschillende niveau's, hierover zijn we nog druk in gesprek met architecten en aannemers. Ook het clubhuis krijgt een opknapbeurt om onder andere meer mogelijkheden te creëren om te ontspannen met al dan niet een hapje en een drankje.

De website van Tennis in Kralingen zal op zeer korte termijn online zijn. Wij geven jullie een seintje!

Met vriendelijke groet,

Tony en Larissa

 

Copyright © 2012 Sportswise, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp