Tennispark Kralingen

Tenniskamp Tennispark Kralingen zomer 2016 !
 

Beste kinderen en ouders,

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar organiseert Sportswise dit jaar weer een tenniskamp op Tennispark Kralingen. Dit jaar zijn er zijn er zelfs 2 edities! De tenniskampen zullen worden gehouden in de eerste week en de laatste week van de zomervakantie van 9.00 uur tot 17.00 uur,

1e week: van maandag 11/07 t/m vrijdag 15/07

2e week: van maandag 15/08 t/m vrijdag 19/08

Voor alle jeugd in de leeftijd van 6 tot 17 jaar. Lid zijn van een tennisvereniging is geen vereiste, vriendjes en vriendinnetjes zijn dus welkom!

Het kamp bestaat uit 5 dagen, 3 of 4 dagen deelnemen kan ook als de dagen maar vanaf maandag en aaneensluitend zijn!

Kosten:
5 dagen € 249,-
4 dagen € 215,-
3 dagen € 165,- 

Geef op het inschrijfformulier wel aan voor hoeveel dagen de inschrijving is.

Naast de technische- en wedstrijdtrainingen zullen er ook een hoop andere activiteiten op het programma staan. Het Kralingse bos leent zich uitstekend voor bootcamp en weerbaarheidstrainingen, maar we zullen ook spelletjes doen en een keer gaan bowlen!

Het doel is uiteraard om een betere tennisspeler te worden, maar bovenal om er een fantastische week met z’n allen van te maken!

Een idee van het programma:

Elke ochtend beginnen we met een gezamenlijk gezond ontbijt, na het ontbijt zal er worden getraind in kleine groepen (ingedeeld op niveau en leeftijd) met veel aandacht voor de techniek, onder leiding van een gediplomeerde tennisleraar.

’s Middags bestaat de gezamenlijke lunch uit een warme en voedzame maaltijd.
Na de lunch zullen er  wedstrijden worden gespeeld met veel aandacht voor tactiek, daarnaast worden er diverse activiteiten/uitstapjes georganiseerd. 

De week zal worden afgesloten op vrijdag met een toernooitje en een barbecue! Familieleden zijn op vrijdag van uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen tijdens het toernooi en de week gezamenlijk af te sluiten met een barbecue.

Voor de barbecue kunt u zich apart opgeven t/m woensdag 13/7 of 17/8 dmv een mailtje te sturen naar: tennisschool@sportswise.nl kosten € 10,00 p.p.

Schrijf je nu in d.m.v. bijgaand inschrijfformulier! Inschrijven kan tot 1 juli of 5 augustus.
Inschrijfformulier tenniskamp

Voor meer informatie mail naar: tennisschool@sportswise.nl 
Of bel met: 06 38 23 14 85 Kaimo Baardman (ma t/m vrijdag tussen 12.00 - 15.00 uur)

Groet Kaimo

 

Copyright © 2016 Tennispark Kralingen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp