Copy
Lesseizoen 2015 - Tennispark Kralingen
Beste allen

De tweede reeks lessen start in de week van 8 juni, we hebben op een aantal momenten nog plek voor nieuwe groepen of een plekje in een reeds gevormde groep. Heb je nu les en wil je je huidige reeks verlengen dan bieden wij eenmalig dezelfde korting aan die lessers krijgen bij directe afname van 20 weken les.

Geef je zo snel mogelijk op via www.tennisinkralingen.nl/tennisles.
Heb je al les bij ons dan is een mailtje met je beschikbaarheid naar tennisschool@sportswise.nl voldoende!

Clinic en racketavond!
Zoals eerder gecommuniceerd organiseren we vanaf 4 juni, in samenwerking met LTC Kralingen, elke eerste donderdag van de maand een clinic voor iedereen die bij Sportswise les heeft. Na de clinic zijn jullie van harte welkom om mee te doen met het rackettrekken op die avond.
De racketavond is een wekelijks druk bezochte clubavond van LTC waar alle leden, van alle niveaus, met elkaar vrijspelen. Er wordt om het half uur gespeeld in wisselende koppels en de avonden staan vooral in het teken van het gezellig met elkaar tennissen.(www.ltckralingen.nl).
In de planning stond dat deze week de eerste keer zou zijn. Vanwege grote belangstelling voor de racketavond lijkt het ons echter niet handig om er nu nog meer mensen voor uit te nodigen.
Vanaf donderdag 4 juni zijn jullie, elke eerste donderdag van de maand, om 18.00 uur welkom voor een clinic en daarna tussen 19.00 en 22.00 uur bij het rackettrekken!

Vriendelijke groet,

Larissa
Copyright © 2015 Sportswise Kralingen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp