U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft ingeschreven.

Friend on Facebook Word vrienden op Facebook
Forward to Friend Verstuur naar een vriend
De medewerkers en vrijwilligers van Pitstop wensen iedereen een gezegend en gezond 2016 toe! We willen onze donateurs en vrijwilligers bedanken voor de hulp in het afgelopen jaar. Ook in het nieuwe jaar willen we ons weer inzetten om jongeren in Eindhoven te bereiken en hun bestemming te bereiken. In ons nieuwe PitMagazine kun je lezen wat jongeren van Pitstop vinden en over onze droom. We hopen dat we ook in 2016 op uw steun mogen rekenen! Veel leesplezier!
'I have a dream…'
“Dat op een dag alle jongeren in Eindhoven hun bestemming vinden in Christus en thuiskomen bij God.” Dat is onze droom! We zijn blij dat we christenen in Eindhoven mogen inspireren om ook te dromen en om hun gedachtes met ons te delen. Heel concreet hebben we dat gedaan tijdens de Droom- & Inspiratieavond op 17 september.
Alle (15) deelnemers hebben hun eigen persoonlijke dromen en ideeën gedeeld. Dat was mooi om te horen!
Ook mochten wij vertellen over wat er in Pitstop allemaal gebeurt. Over het Chillcafé - de inloop voor jongeren van 12-18 jaar op woensdag en vrijdagmiddag - waar we aan relaties kunnen werken. Over het meidenwerk – meiden zijn extra kwetsbaar en hebben Gods liefde hard nodig. Over preventie – jongeren op hun eigen plek leren hoe ze in het leven kunnen staan. Over coaching en training voor vrijwilligers – als vrijwilliger help je jongeren, maar je ontwikkelt jezelf ook!

Het blijft niet bij deze ene avond. Heb jij een droom? Wil je die delen? Of deel je de droom van Pitstop? Kom dan naar de volgende Droom- en Inspiratieavond. Op 12 april om 20.00 uur in Pitstop! Graag aanmelden via Peter@pitstop.nl of T: 0629407930.

Lees de laatste editie van PitMagazine hier online met o.a.:
• De jongeren van Pitstop
• Stage bij Pitstop: leerzaam en prikkelend
• Verslag trainingsavond
• Pitstop vrijwilliger toen en nu

Meidencafé op woensdag
Hoera, onze gebeden zijn verhoord! Het meidenwerk heeft er 4 nieuwe vrijwilligers bij : Sandra, Tamara, Katja, Astrid. Leuk dat jullie je willen inzetten voor deze kostbare meiden!

We leggen met het meidenwerk de focus op relaties bouwen en vertrouwenspersoon worden voor de meiden. We werken met het programma Superwoman van Youth for Christ, een educatief en creatief programma voor 2016, gericht op 10 t/m 13 jaar. Elke woensdag is er een meidencafé!
Ben je 14 jaar of ouder, geen paniek! Voor jou hebben we ook een groepje, vraag naar Richelle.
Laten we een hele hoop van Gods liefde delen!

Word financiële vrijwilliger
Wij willen er zijn voor jongeren uit de buurt, voor jongeren uit jouw kerk en alle andere kerken in Eindhoven én voor jongeren die op het randje van de kerken van Eindhoven leven. Jongerenwerk is dus in ieders belang. Een fantastisch team van medewerkers en vrijwilligers gaat dagelijks aan de slag met deze jongeren, maar we kunnen ook jouw hulp gebruiken. Pitstop is namelijk 100% afhankelijk van vrijwillige bijdragen van donateurs. Wil je ook als financiële vrijwilliger meewerken, steun ons dan met een maandelijkse bijdrage op rekeningnummer NL05RABO0158271955 van Stichting Pitstop te Eindhoven. Of vul nu een machtiging in via de website! Onze missie wordt zo ook jouw missie!


Like I have a dream... on Facebook ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten! 
Events @Pitstop
12 april Droom & Inspiratie avond. Start om 20:00 uur.
Voor informatie of om je op geven: Peter van Belen,
E: peter@pitstop.nl

In maart start de nieuwe Youth Alpha. Hou onze Facebook pagina in de gaten!

Check ook de kalender op onze website voor meer evenementen.


 

Programma meidencafé

Programma Educatief 
20-01 Huilen van het lachten
03-02 Dagboek
17-02 I love my family
02-03 Geurtjes
16-03 VIP fotoshoot!
30-03 Gezelligheid

Programma Creatief 
13/01 Glazen potjes restylen
27/01 Sieraden maken
10/02 Deurbord maken
09/03 Bloempotten versieren
23/03 Paaskruis & pasteitjes

 

Wilt u mee danken en bidden voor Pitstop?
Gebedspunten: 
• Gebed voor de praktische, financiële, lichamelijke en geestelijke uitdagingen die de medewerkers van Pitstop ervaren in hun bediening bij Pitstop.
• Dat meer jongeren uit de kerken van Eindhoven hun passie voor de doelgroep willen omzetten in een [kern]vrijwilligersrol binnen Pitstop.
• Voor wijsheid en richting m.b.t. YouthAlpha en community.

Dankpunten 
• Trouwe medewerkers en een goede teamspirit.
• Mooie gebedsmomenten binnen Pitstop op de vrijdag.

Meld je aan als vrijwilliger bij Pitstop!
Check onze website voor vacatures of loop gewoon eens binnen. Pitstop zorgt voor een uitdagende werkomgeving. We bieden je ruimte voor jouw creativiteit. Je krijgt daarbij de passende ondersteuning en je doet ervaring op in het werken met jongeren. Ook voor maatschappelijke stage kun je terecht bij Pitstop!

Word vriend van Pitstop!
Copyright © 2016 Jongerencentrum Pitstop, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences