U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft ingeschreven.

Friend on Facebook Word vrienden op Facebook
Forward to Friend Verstuur naar een vriend
Het is alweer drie jaar geleden dat we met de ‘Pitstop promotour’ langs de christelijke gemeenten in Eindhoven gingen. We kregen veel positieve reacties op onze presentatie en het leverde een wederzijdse bemoediging op. Hoognodig tijd dus voor een nieuwe promotour! Dit jaar staat de promotour gepland op zondagen van april t/m juni 2015. Het is voor ons belangrijk om zo aandacht te vragen voor ons werk onder de komende generaties. Houd de aankondiging in je gemeente in de gaten of kijk voor een overzicht op onze website! Tot ziens bij de Pitstop promotour!
Donatie voor Pitstop
Pitstop Eindhoven werd verrast door Karoesell met een prachtige donatie van €1000,- . Ook 16 andere vrijwilligersorganisaties kwamen in aanmerking voor deze prachtige donatie. Wij zijn er in ieder geval super blij mee! Bedankt Karousell EHV. Lees hier meer over deze actie.


Maak van onze missie ook
jouw missie! 

Het is goed om te zien dat we als Pitstop onze doelen bereiken. Dat blijkt uit de goede naam die we in de omgeving hebben en wordt bevestigd door de geweldige toeloop van jongeren.
Dat God een doel heeft met ons, mag duidelijk zijn. We mogen al meer dan 12 jaar onze missie uitvoeren om jongeren, de nieuwe generaties, te bereiken. Via Pitstop krijgen we zoveel kansen die we niet onbenut mógen laten! Als u achter deze missie staat en het belang ervan onderschrijft, vragen we om uw financiële steun. Zet zo ook uw schouders onder dit letterlijk en figuurlijk kostbare werk.

Maak van onze missie ook uw of jouw missie! Steun Pitstop – bij voorkeur maandelijks - met uw bijdrage op rekeningnummer NL05 RABO 0158271955 van Stichting Pitstop te EindhovenWat gebeurt er eigenlijk in Pitstop?
Bekijk hier het Pitstop promofilmpje

Like Pitstop komt bij u langs! on Facebook
Events @Pitstop


17 april Nacht zonder dak
Een initiatief van Tear waarbij een groep jongeren één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Start om 20:00 uur. Wil je ook mee doen? Ga dan naar de website van Nacht Zonder Dak en geef je op! Laat ook op onze Facebookpagina weten of je meedoet. 

Check ook de kalender op onze website voor meer evenementen.

Wilt u mee danken en bidden voor Pitstop?


Gebedspunten:

• Dat Pitstop steeds meer een verbindende factor mag zijn voor de kerken. Jeugdwerk kan zo over kerkgrenzen heen getild worden.

Dankpunten
• Voor de prachtige donatie van Karoesell. Het was echt een verrassing voor ons! Het voelt als een enorme bemoediging voor ons.
• We zijn dankbaar voor een dynamisch team, dat zich profileert vanuit enthousiasme en geloof.Medewerkers gezocht!
Pitstop zorgt voor een uitdagende werkomgeving. We bieden je ruimte voor jouw creativiteit. Je krijgt daarbij de passende ondersteuning en je doet ervaring op in het werken met jongeren. Ook voor een maatschappelijke stage kun je terecht bij Pitstop! Check onze website voor vacatures of loop gewoon eens binnen.

Word vriend van Pitstop!
Copyright © 2015 Jongerencentrum Pitstop, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences