Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
merkmeesters
Optimaal rendement uit je online content

De gouden driehoek in online marketing

Als bedrijf aanwezig zijn op Social Media doe je niet voor de lol. Het kost immers veel tijd. Je wilt uit je groeiende community leads genereren. Het aantal downloads van je brochure moet omhoog. De telefoon moet rinkelen om een oriënterend gesprek in te plannen. Online volgers moeten hun ware gezicht laten zien op locatie. Maar hoe krijg je je community zo ver? En belangrijker nog: hoe krijg je duidelijk overzicht in al je Social Media activiteiten?

» lees meer
Award winning design

Award winning design

Onze Belgische klant Beauty & Energy heeft op 1 oktober jl. met het merk Mineralogie de Professional Beauty & Wellness Innovation Award gewonnen. Niet alleen vanwege het innovatieve karakter van deze make-up - groen en glamorous - maar zeker ook vanwege de professionele uitstraling van het merk op het gebied van de corporate identity, website en webshop, brochures, displays en de beursstand. We hoeven natuurlijk niet te vertellen dat we hier heel trots op zijn!

Ook voor jou!
Laat je inspireren door onze portfolio en neem voor meer informatie contact met ons op.
Nieuw werk

Nieuw werk

Picard heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Bijzonder aandacht deze keer voor twee webprojecten die kortgeleden het levenslicht zagen.

Nepa Forwarding
Nepa Forwarding is een logistieke dienstverlener in verschepingen, overslag, opslag en distributie.
» bekijk de website

PhytoCure
De ultieme doelstelling van de voedingssupplementen van Phytocure is dat jij je goed voelt in je vel!
» bekijk de webshop
Copyright © 2012 Picard, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp