Copy
Hej! Här kommer Roslagens Scoutdistrikts nyhetsbrev. Du får det för att du är registrerad i medlemsregistret Scoutnet och är över 15 år eller på annat sätt uttryckt intresse för vår verksamhet.

Nyheter

God jul önskar Roslagens distriktsstyrelse!
Snön har kommit och om bara några veckor är det dags för julhelg. Vi har haft en bra scouthöst och hoppas att ni är många som känner som oss. Vi som sitter i styrelsen vill önska god jul och gott nytt år, efter ledighet och årsskifte ses vi igen med nya tag!


Arrangemang

Lussevaka
Nu är det åter igen dags för den årliga Lussevakan. Den hålls i Holken i Sollentuna (Sollentuna södra scoutkår) den 15:de till den 16:de December. Alla festligheter börjar klockan 18.00, men det är fritt att komma senare. Priset är 80 kr föranmäld och 100 kr ej föranmäld. Icke scouter är välkomna, dock måste de anmäla sig innan för att få komma in. Sista anmälningsdagen är den 4 December och anmälan görs genom att klicka här.


Snåriga Skäggen!
Vinterns roligaste tävling för utmanare och äldre går denna gång den 27 januari 2013. Skriv upp detta datumet i kalendern, jaga ihop lagmedlemmar och vänta på mer information på hemsidan.


Datum för arrangemang 2013
Under 2013 kommer vi som vanligt arrangera flera roliga arrangemang! Några samarrangerar vi med andra distrikt, för att kunna erbjuda ännu större upplevelser till våra scouter. Redan nu kan ni boka in lördagen den 4 maj för Roslagens dag/Scouternas dag. Ni kan även boka in helgen 28-29 september för Kruthornet/Scouternas natt. Mer information kommer i vår!


Utbildning

Utbildningskalender för våren 2013
Är du sugen på att utbildas, inspireras och möta andra människor i vår? Då kan du redan nu gå in och titta på utbildningskalendern för våren 2013, där finns ledarutbildningar, intressekurser och inspirationsträffar inplanerade för alla scouter i Stockholmsregionen. Mer datum kommer löpande.
Läs mer här -->

Bas Upplevelsehelg
Nu är det dags att anmäla sig till BAS Upplevelsehelg! Ta chansen och gå en ledarutbildning full av roliga möten och äventyr!
Läs mer här -->


Prenumerera på RUS-utskicket
Är du intresserad av få information när det kommer nya utbildningar eller veta det senaste som händer inte utbildningsvälden inom Stockholms regionen, då ska du prenumerera på RUS-utskicket. Klicka här för att anmäla dig.