Copy
Mode Agenda juni 2013

Elise Store

Ben jij ook zo’n mode liefhebber en raak jij ook geïnspireerd op de laatste trends en musthaves? Volg dan nu Elise Store op Facebook! 

Elise een fashionable store met betaalbare kleding, schoenen en de leukste accessoires vol gevoel voor elegantie, stijl en vrouwelijkheid. Via Facebook houdt Elise Store u op de hoogte van hun nieuwe collectie, kortingsacties, winacties en veel meer! 


Psssst... binnenkort hebben wij een win-actie waarmee jij kans maakt op leuke prijzen van Elise Store. Houd onze website/social media in de gaten voor meer informatie.

 
    


Mode Agenda zet voor jou een aantal evenementen die in de komende weken plaatsvinden op een rijtje: Met als hoogtepunt:

Ook bij Modeagenda.nl stage lopen? Klik op de foto!


Win: een exclusieve ketting met bijpassende oorhangers van Berry PLT

Berry PLT biedt hoge kwaliteit accessoires aan voor de vrouw. Berry PLT staat ervoor dat een mooie jonge dame meerdere exclusieve accessoires kan aanschaffen tegen een zeer betaalbare prijs.
 
Mode Agenda mag deze exclusieve, fashionable, mintgroene ketting met bijpassende oorhangers weggeven. Klik hier om te zien wat je moet doen om kans te maken op deze gave win-actie!Amsterdam Fashion Week 19e Editie t/m 16 juli

Van 6 t/m 16 juli zal de 19e editie van de Amsterdam Fashion Week plaatsvinden. 

De Amsterdam Fashion Week is een mode-evenement dat twee keer per jaar plaatsvindt in de stad Amsterdam. Sinds de eerste editie in 2004, waarbij er drie catwalkshows plaatsvonden, is het evenement uitgegroeid tot een week waarbij zowel gevestigde als beginnende ontwerpers en modemerken hun collecties tonen. De Amsterdam Fashion Week wordt gehouden op het terrein van de Westergasfabriek.

Naast de catwalkshows, die alleen voor genodigden toegankelijk zijn, kent de week ook een programma dat open is voor het publiek, de AIFW Downtown. Het Downtown-evenement bestaat uit verschillende exposities, feesten, winkelopeningen en andere gebeurtenissen op het gebied van mode, verspreid over de stad Amsterdam.

Voor meer informatie:Zaterdag 13 en zondag 14 juli vindt het Fashion Weekend weer plaats. Het weekend biedt de modeliefhebber een totaalprogramma aan. Zo organiseert AFW moderoutes door de stad, zijn er pop-up modeshows, exposities, presentaties en fashion menu’s. 

Mis het niet en Save The Date!


CatwalkDinner

Op zondag 23 juni a.s. gaan couture en culinaire verwennerij samen tijdens het CatwalkDinner at Beachclub Far Out in Zandvoort! Een exuberante locatie die zich richt op het hogere segment waarbij kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staat. Lekker ongedwongen, ontspannen en eigentijds genieten.
Copyright © 2013, Modeagenda.nl,  All rights reserved.

Our mailing address is:
info@modeagenda.nl