Copy
Mode Agenda april 2013

Stage bij Modeagenda.nl

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste stagiaires die ons kunnen helpen met het uitbreiden en optimaliseren van Modeagenda.nl. Het betreft een stage online marketing en een sales stage.
Ben jij creatief, ondernemend en kan je goed zelfstandig werken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! De stage is per direct, dus hoe sneller je erbij bent, hoe sneller je kan beginnen!


Sales stage bij Modeagenda.nl.

Stage Online Marketing bij Modeagenda.nl
.

Modeagenda.nl zet voor jou een aantal evenementen die in de komende weken plaatsvinden op een rijtje:

Wij zoeken jou!

Modeagenda.nl wil haar bezoekers meer bij de website betrekken. Daarom gaan wij eens in de twee weken een stukje over een bezoekster te schrijven.
Heb jij een aparte kledingstijl, een indrukwekkende kledingverzameling, een enorme schoenencollectie of iets anders interessants op het gebied van mode?
Vind je het niet erg om op de website te verschijnen (eventueel met alleen foto's van de collectie)?

Dan zoeken wij jou! Meld je aan via sarah@modeagenda.nl en wie weet sta jij binnenkort op onze website.


Winactie

Ook deze maand hebben we weer wekelijks een winactie. Zo maak je deze week kans op prachtige booties van BLINK en kan je vanaf vanmiddag een geweldige Closet Makeover van Wardrobe Essentials t.w.v. €225,- winnen!

Naast deze leuke winacties staan er nog vele andere in de planning, dus houd Modeagenda.nl en onze Facebookpagina goed in de gaten.

Interview met Asia Badho van House of Jewelz

In maart interviewden we Asia Badho over haar nieuwe sieradenmerk House of Jewelz, waarvoor ze prachtige sieraden met een luxe uitstraling en high end feel maakt.

Lees het interview hier terug.  

Modeagenda.nl is momenteel druk bezig met het uitbreiden en verbeteren van de website. Heb jij nog dingen die je graag anders zou zien? Stuur dan jouw feedback naar info@modeagenda.nl. Alvast bedankt!
Copyright © 2013, Modeagenda.nl,  All rights reserved.

Our mailing address is:
info@modeagenda.nl