Copy
Mode Agenda februari 2013

Ladytalk

Winkelen… welke vrouw is er niet dol op? Ladytalk maakt het winkelen nog leuker met behulp van de Ladytalk Shoppingcard. Met deze shoppingcard kun je bij een groot aantal winkelketens en webshops profiteren van exclusieve kortingen op het gebied van fashion, beauty en wellness. Naast de shoppingcard organiseert Ladytalk ook regelmatig shoppingevents, waarmee jij samen met jouw vriend(inn)en de ideale shoppingexperience kan beleven.

Psssst... binnenkort hebben wij een winactie waarmee jij kans maakt op leuke Ladytalk prijzen. Houd onze website/social media in de gaten voor meer informatie.


Mode Agenda zet voor jou een aantal evenementen die in de komende weken plaatsvinden op een rijtje:
Met als hoogtepunt:

Stagiaires


Een vijftal studenten van Hogeschool Inholland Rotterdam hebben zich afgelopen maanden vol enthousiasme ingezet om voor Modeagenda.nl een mooi adviesrapport te schrijven. Na zorgvuldig onderzoek en hard werken wisten zij een prima plan te presenteren. Ook hebben zij vol trots de eerste twee nieuwsbrieven van Modeagenda.nl gemaakt en verspreid. Chantal, Iris, Danielle, Lendy, Yassin en Moiche Bedankt! Wij wensen jullie veel succes in jullie studie!

Amsterdam Fashion Week: een terugblik


23 t/m 27 januari vond de Amsterdam Fashion Week plaats. Het team van Modeagenda.nl was hier ook bij en heeft voor jou een fotoverslag gemaakt.

Wilde jij graag naar de Amsterdam Fashion Week, maar kon je er helaas niet bij zijn? Bekijk ons fotoverslag op de website! Zo ben je toch nog op de hoogte van de nieuwste mode.
Bekijk de foto's op http://modeagenda.nl/details/1001/frontrow-met-modeagenda.nl-tijdens-afw-.

Met dank aan: Ron Stam voor zijn foto's - www.ronstamphotography.com


Copyright © 2013, Modeagenda.nl,  All rights reserved.

Our mailing address is:
info@modeagenda.nl