Copy
Mode Agenda mei 2013

Ladytalk Fashion Experience (23 & 24 mei)

Winkelen… welke vrouw is er niet dol op? Kom nu samen met vriendinnen volledig verzorgd shoppen met zeer hoge kortingen!

Persoonlijk styling advies van echte modekenners, een kijkje achter de schermen van de mode industrie, verwend worden met visagie en een dr. Fish behandeling en gezellig samen met vriendinnen shoppen met zeer hoge kortingen. Dit is de ultieme Fashion Experience. Centraal gelegen in Amsterdam beleef je een compleet verzorgde middag met vriendinnen. Je ontvangt tot 70% korting op de huidige collecties van verschillende A-merken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat wordt lekker shoppen en bijkletsen op 23 of 24 mei.Mode Agenda zet voor jou een aantal evenementen die in de komende weken plaatsvinden op een rijtje: Met als hoogepunt: de jublieumeditie van FASHIONCLASH Maastricht 2013 op 31 mei.

Stagiairs

Maandag 13 mei krijgt Modeagenda.nl er weer twee nieuwe stagiaires bij. Gezellig!

Wil jij ook graag stage lopen bij Modeagenda.nl? Neem dan snel een kijkje naar onze vacatures.

De afgelopen tijd hebben we weer veel leuke winacties gehad. Zo maak je kans op een mooie laptoptas van Celez en hebben we onder andere een waardebon van Rebelista t.w.v. €50, een wardrobe make over van Wardobe Essentials t.w.v. €225 en een Kneipp pakket t.w.v. €65 weggegeven.

Momenteel zijn we heel druk bezig met het plannen van nieuwe winacties, waaronder één hele grote. Nieuwsgierig? Hou Modeagenda.nl en onze Facebookpagina dan goed in de gaten.

 

Modeagenda.nl wil haar bezoekers meer bij de website betrekken. Daarom gaan wij eens in de twee weken een stukje over een bezoekster te schrijven.

Heb jij een aparte kledingstijl, een indrukwekkende kledingverzameling, een enorme schoenencollectie of iets anders interessants op het gebied van mode?
Vind je het niet erg om op de website te verschijnen (eventueel met alleen foto's van de collectie)?

Dan zoeken wij jou! Meld je aan via sarah@modeagenda.nl en wie weet sta jij binnenkort op onze website.

Copyright © 2013, Modeagenda.nl,  All rights reserved.

Our mailing address is:
info@modeagenda.nl