Copy
View this email in your browser

Hallo, wij zijn

Ken je minth? We hebben elkaar misschien al eens ontmoet of zijn al eens samen in zee gegaan, maar dat wil niet meteen zeggen dat je ons daarom ook écht kent. Het is nooit te laat om elkaar nog beter te leren kennen.

Als fullservicebureau zet minth al jaren zijn schouders onder de meest uiteenlopende communicatieprojecten voor grote, middelgrote en kleinere bedrijven. En omdat de ene communicatie de andere niet is, werken we altijd op maat van jouw bedrijf, jouw doelgroep én jouw budget.

Weet je niet precies hoe je iets moet vertellen aan je medewerkers of je klanten? Wil je als bedrijfsleider of communicatieverantwoordelijke verrassend uit de hoek komen? Nood aan een verhelderende tekst of degelijke vertaling, een frisse vormgeving of plan je alvast een hybride of live event waar iedereen zo naar uitkijkt? Dan spreken wij binnenkort graag eens af, virtueel of in lijvenden lijve… zodra dat weer mag!

Bij minth heb je altijd één vast aanspreekpunt. Dat is makkelijk en bespaart je tijd en geld. Achter die ene professional staat uiteraard een heel team van ervaren creatives voor je klaar dat maar al te gretig aan de slag wil gaan om jouw ideeën concreet te maken.

Heb je onze almanak voor 2021 nog niet gezien?
Klik dan hier om hem te downloaden.
In de almanak van minth geven we je tal van tips om het hele jaar door goed voorbereid en verrassend uit de hoek te komen bij je medewerkers of je klanten. En minth kan je daar uiteraard prima bij helpen.

Tot binnenkort?

Het minth-team
www.minth.be - hello@minth.be
016 41 41 60 - 0495 285 881

Website Minth
Facebook Minth
Instagram Minth
LinkedIn Minth
Pinterest Minth
YouTube Minth
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.