Copy
AVG-beleid Lot to Design
Bekijk online

Over de AVG & Lot to Design


Er is een hoop om te doen, het brengt voor alle ondernemers veel werk met zich mee, en 25 mei moeten we er allemaal klaar voor zijn.... Zo ook Lot to Design.


Jouw privacy 

Ook Lot to Design verzamelt persoonsgegevens van je, en om daarover te informeren heeft Lot to Design een Privacyverklaringopgesteld. Daarin staat o.a. om welke gegevens het gaat (met name contactgegevens), wat ik daarmee doe, hoe lang ze bewaard blijven en hoe ik deze bescherm.

Wil je informatieve mails over producten, diensten of met tips in de toekomst niet meer ontvangenen jouw gegevens uit dit relatiebeheersysteem verwijderen
Wil je jouw gegevens aanpassen

Let op: voor gewoon contact en het sturen van facturen e.d. zal ik je wel blijven mailen.
 

Jouw samenwerking met Lot to Design

Om te voldoen aan de nodige aspecten van de Algemene Verordering Gegevensbescherming heeft Lot to Design ook Algemene Voorwaarden opgesteld.

Bij deze ga ik ervan uit, dat indien je de samenwerking met Lot to Design voortzet, je deze Algemene Voorwaardenaccepteert!

Voor wat betreft de AVGis in mijn Algemene Voorwaarden o.a. opgenomen dat met het aangaan/continueren van een Samenwerking/Overeenkomst/Abonnement met Lot to Design (en je dus de Algemene Voorwaarden aanvaardt), je ermee akkoord gaat dat, indien ik voor de uitvoering van mijn diensten toegang heb tot, of Verwerker ben van Persoonsgegevens die jij verzamelt, sectie 12.2 geldt als Verwerkersovereenkomst, en we deze dus niet apart hoeven af te sluiten. 

Dat scheelt ons beide een hoop werk!

Verder blijf jij als Verwerkingsverantwoordelijke eigenaar van de verzamelde gegevens, en zal ik altijd vertrouwelijk omgaan met deze gegevens.

LOT TO ASK?
info@lot-to-design.nl
06-488 111 07
LOT TO FOLLOW
Copyright © 2018 Lot to Design