Copy
FenExpo 21, 22 en 23 april  |  Content voor op social media
Bekijk deze nieuwsbrief online

Tot straks op de FenExpo?!


Bezoek onze stand en maak kans op
2x â‚¬100 gratis dienstverlening


Volgende week dinsdag, woensdag en donderdag sta ik samen met Benedetta van Gent-Nannini van Nannini Personal Assistance op de FenExpo, een zakelijke netwerkbeurs, in de Evenementenhal in Gorinchem.

Benedetta en ik helpen ondernemers allebei om het maximale uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Benedetta doet dat door ze meer tijd te geven door met name administratieve rompslomp uit handen te nemen, en ik doe dat door ze te ondersteunen met effectief reclame maken.
We hebben een leuke actie waarbij je op de foto kunt als super-ondernemer. Uit alle foto's trekken we 3 winnaars die van ons beide â‚¬100 gratis dienstverlening winnen en/of die motiverende foto van zichzelf op canvas. Leuk voor op kantoor!
 

Dream it. Believe it. Achieve it.
 

(Gratis) kaarten voor de FenExpo bestel je HIER!

We staan op een goede plek; loop de gang waarin je binnenkomt door tot het eind, en je loopt bijna tegen onze stand aan!

Content nodig?
Evenementenkalender voor social media planning

Veel ondernemers willen tegenwoordig 'iets' met social media doen. Maar wat? Als je dan eenmaal een knappe profielpagina hebt aangemaakt op bijvoorbeeld Facebook of Twitter, wat zet je daar dan op?

Je social media kanalen gebruiken puur en alleen om mensen er steeds op te wijzen dat ze bij jou moeten zijn en waarvoor, is niet echt effectief. Je moet een goede mix maken van inspireren, kennis delen, humor, inspelen op actualiteiten, klantervaringen Ã¨n het vertellen over & aanprijzen van je diensten/producten.
 
De manier waarop je er hiermee omgaat en de inhoud van je updates kunnen een perfect beeld geven van waar jij als bedrijf voor staat. Je kunt laten zien HOE je je werk doet i.p.v. WELK werk je doet.
 
Zo heeft het voor mij bijvoorbeeld weinig zin om steeds te zeggen dat als je een nieuwe website nodig hebt, je naar mij moet komen. Wat bijvoorbeeld wel zin heeft, is laten zien wat mij inspireert, welke sites ik mooi vind, mijn verstand van zaken laten zien en mijn werk showcasen. Zo krijgen mensen een beeld van wat ik kan en hoe ik te werk ga, en dat ze dan bij mij komen als zij dat willen, spreekt voor zich.

Het daadwerkelijk bewerkstelligen van een goede social media-aanpak blijft moeilijk en kan een hoop tijd kosten.

Om jullie (en mijzelf) te helpen bij bijvoorbeeld het inspelen op actualiteiten, ontwikkelde ik eind vorig jaar een contentkalender. Hierop staan allerlei geplande dagen en events waarop je kunt inhaken. Bekende voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de inhakers op Prinsjesdag of een WK/EK, en recentelijk 1 april. Uiteraard blijven er altijd last-minute kansen die niet in een kalender of planning op te nemen zijn, zoals de kans op een Elfstedentocht.

Voor de komende maanden staat bijvoorbeeld op de planning:

  • Secretaressedag (16 april)
  • Koningsdag (27 april)
  • Deadline aangifte + betaling Omzetbelasting Q1 (30 april)
  • Moederdag (10 mei)
  • Eurovisiesongfestival in Wenen (19, 21 en 23 mei)
Doe er je voordeel mee... En wees creatief! Korting op cadeau(bonnen), prijs voor de meest originele oranje-selfie...
Wil een gedrukt exemplaar van de contentkalender ontvangen, zodat je vooruit kunt denken en updates kunt inplannen? Stuur me dan een mailtje of kom langs op de FenExpo!
 
 

Charlotte Slob-Versluijs
Pinksterbloemstraat 12
4221 LP  HOOGBLOKLAND

Tel. 06 488 111 07

info@lot-to-design.nl
www.lot-to-design.nl
 
Mijn laatste nieuwtjes op Facebook
Kom snel met me in contact via Twitter
Check mijn ervaring op LinkedIn
Bekijk wat mij inspireert op Pinterest
Deel deze nieuwsbrief als je vind dat iemand anders dit ook moet weten!
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend

Facebook recensie 
= €5 korting


Ik hoop dat jij ook je ervaring met Lot to Design wilt delen op Facebook.

Je kunt de recensie achterlaten op Facebook.

Als bedankje krijg je van mij â‚¬5 korting op je volgende factuur!

Deze korting is geldig tot een half jaar na de datum waarop je recensie achterlaat.

Nieuwe responsive website


Achter de schermen ben ik druk bezig met het bouwen van een nieuwe website.

Of ik hem voor de FenExpo af ga hebben, durf ik helaas nog niet te zeggen.

De nieuwe website moet helemaal responsive worden. Dat wil zeggen dat de weergave afhankelijk is van (de resolutie van het scherm van) het medium waarop je hem bekijkt. Je kent vast wel de mobiele websites, waarbij het menu niet een groot deel van het scherm inneemt, maar is terug te vinden onder een zgn. hamburger-icoon (3 liggende streepjes onder elkaar).

Zo gaat mijn site dus ook worden, en ook het portfolio gaat op de schop. Ik wil mijn werk op een mooiere manier weergeven.

Daarvoor wil ik graag foto's hebben van mijn werk. 

Heb je dus foto's van de stickers op je auto/bus, van folders in een mooi rek, van een banner in een beursstand, noem maar op... graag mailen!!

Bedankt alvast!