Copy
Groot nieuws, Lot to Design verloot spectaculaire prijs op de Startersdag KvK in Tiel en "Is het daar alweer tijd voor?".
Hoi allemaal!

Inmiddels zit mijn zwangerschapsverlof erop en ben ik alweer een maand aan het werk. Ik ben blij te kunnen melden dat het met Sophie erg goed gaat. Om mij 2 dagen per week echt op het werk te kunnen storten, gaat Sophie op dinsdag en donderdag naar het kinderdagverblijf. Die dagen zijn dus ideaal als je overdag een afspraak met mij wil maken. En ik heb de dagen hard nodig, want het is gelukkig al weer super druk!

De laatste weken van mijn verlof heb ik gebruikt om mijn site weer even bij te werken en te voorzien van een frisse vernieuwde look en wat nieuwe snufjes.
Neem eens een kijkje en laat me weten wat je van mijn nieuwe homepage vindt!
 

Nieuwe klanten aanbrengen wordt beloond!

Ik wil iedereen die de moeite neemt om mij aan te raden bij potentiële klanten heel erg bedanken. Jullie zijn ware ambassadeurs voor mijn bedrijf en daar ben ik erg trots op! Daarom wil ik jullie belonen:

Een bestaande klant van Lot to Design die een nieuwe klant aanbrengt, krijgt bij het afronden van de opdracht een gratis uurtje van mijn tijd ter waarde van €45,-. Je mag dit besteden aan nieuwe ontwerpen, achterstallig onderhoud van je website of aan afspraak voor het instellen van e-mail bijvoorbeeld.

Uiteraard is deze beloning niet inwisselbaar voor contanten en niet voor productiekosten.

Weet je een nieuwe klant voor Lot to Design, of heb je recht op deze beloning? Neem dan gerust contact met me op!
 

Webhosting

Een tijdje terug heb ik jullie al vermeld dat je bij Lot to Design ook je domeinnaam kunt vastzetten en een webhostingpakket kunt afnemen. Inmiddels ben ik van partner geswitched en kan ik dit nog wat goedkoper aanbieden dan in de eerste instantie.
  • Een domeinnaam heb je vanaf €12,- per jaar.
  • Een webhostingpakket heb je voor €36,- per jaar.
Ik ben erg tevreden over de nieuwe partner die ik hiervoor heb. Het website cms Concrete5 dat we gebruiken draait hier heel erg goed en sneller dan bij de vorige partner.

Interesse? Neem dan gerust contact met me op!
Ken je iemand dit MOET weten en ervan moet profiteren? Stuur dit bericht dan door!

 

Partner in bedrijfkleding

Nog een nieuwe partner van Lot to Design: Outfit Bedrijfskleding.
Bij Outfit op het Papland in Gorinchem verkopen ze bedrijfskleding voor alle soorten bedrijven, van aannemersbedrijf tot een horecagelegenheid. De kledingen kan voorzien worden van o.a. je logo door middel van borduren of transfers. Beide heel duurzaam en van prachtige kwaliteit.

Interesse? Neem dan gerust contact met me op!
 

Nog meer website nieuws...

Zoals jullie weten bouwt Lot to Design websites in Concrete5. Als je vindt dat jouw website traag is, of niet meer naar behoren werkt, dan kan het goed zijn om het systeem eens te laten updaten.

Interesse in een update? Neem dan gerust contact met me op!
 
Als je op je website een contactformulier of een gastenboek hebt, dan is de kans groot dat je een zogenaamde ‘captcha’ gebruikt. Dit is een plaatjes met tekens dat mensen moeten overtypen. Dit wordt gebruikt om te testen of het formulier door een mens of door een computer wordt ingevuld. Voor een computer is dit namelijk niet mogelijk, en zo voorkomen we met de captcha al die vervelende spam van viagra-aanhangers e.d.!
Van origine zijn de kleuren van dit plaatje niet erg mooi.
  • Voor slechts €10,- kun je deze nu aan laten passen aan de kleuren van je huisstijl!
  • Heb je helemaal geen captcha in combinatie met een gastenboek of ander formulier en veel last van spam?
    Dan kun je voor slechts €20,- deze laten installeren in de kleuren van je huisstijl!
Interesse in een huisstijl-verantwoorde captcha? Neem dan gerust contact met me op!
Copyright © 2013 Lot to Design, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Klik hier om uw af te melden voor deze nieuwsbrief.