Copy
Profiteer van het Lot to Design webhostingpakket.
Incl. domeinnaam en e-mail voor maar €3,50 per maand!

Lot to Design webhostingpakket

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat Lot to Design websites standaard oplevert in het gratis Content Management Systeem Concrete5. Dit pakket stelt een aantal technische eisen aan de webhoster waar de u de website onderbrengt. Mijn ervaring van het afgelopen half jaar is dat veel webhosters die voor een goede prijs hostingpakketten aanbieden, niet optimaal aan deze eisen kunnen voldoen.

Daarom bied Lot to Design vanaf nu, in samenwerking met Simple Hosting, een eigen webhostingpakket aan, dat aan alle eisen van Concrete5 voldoet. Door het pakket vanuit mijn naam aan te bieden, hebben we persoonlijk contact en kan ik de ondersteuning en begeleiding bieden die u van Lot to Design gewend bent! En dat tegen een mooie prijs!

Het eerste jaar zijn de kosten €3,50 per maand (€42,- per jaar) en de jaren daarna €7,- per maand (€84,- per jaar).

Voor deze prijs krijgt u voldoende online ruimte voor uw site, een gratis domeinnaam en maximaal 50 e-mailadressen. De prijzen zijn exclusief BTW en de facturatie vind per jaar plaats.

U kunt het hostingpakket ook afnemen, als uw website niet door Lot to Design gemaakt wordt. Het pakket is ook geschikt voor andere CMS-en zoals Yoomla en Wordpress en voor het webwinkelpakket Magento. De technische specificaties van het pakket zijn gelijk aan het Basic pakket van Simple Hosting, u vindt deze hier.

Lot to Design webhosting voor Concrete5
 


Google Analytics add-on

Voor Concrete5 zijn diverse zogenaamde add-ons te verkrijgen, in de Concrete5 Marketplace. Deze maken het uitgebreide pakket nog completer en voorzien in vrijwel alle dingen die u eventueel mist.
Een mooie add-on is de Extended Google Analytics add-on. Deze maakt het mogelijk om de belangrijkste bezoekersstatistieken van Google over u website, te bekijken in het Concrete5-Dashboard van uw website.
Wilt u ook deze handige tool op uw website? Maak dan nu gebruik van de speciale nieuwsbrief aanbieding:
Voor €50 maak ik een Google Analytics Account voor u aan en integreer ik de Extended Google Analytics add-on in uw Dashboard. In een mail leg ik eenvoudig de werking uit.Vakantie!
In week 31 en 32 heb ik vakantie! Van 2 t/m 10 augustus ben ik ook echt weg, dus dan ben ik niet/verminderd bereikbaar. Mailen kan natuurlijk altijd, waarschijnlijk kijk ik wel een paar keer mijn mail na.


Copyright © 2012 Lot to Design, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Klik hier om uw af te melden voor deze nieuwsbrief.