Copy
Uw website CMS Concrete5 weer helemaal bij de tijd?
Profiteer dan nu van de speciale aanbieding: €20,-
Over deze nieuwsbrief
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u relatie bent van Lot to Design of van mij, Charlotte Slob-Versluijs. Ik heb zorgvuldig bepaald voor wie nieuws en aanbiedingen van Lot to Design leuk en interessant kunnen zijn. Als u desondanks geen prijs stelt op deze nieuwsbrief, kunt u naar beneden scrollen en daar vindt u de link om u af te melden. U zult dan geen nieuwsbrief meer ontvangen.
Update Concrete5

Zoals de meeste van mijn klanten weten, lever ik websites standaard op in het gratis CMS Concrete5. De ontwikkelaars daarvan blijven werken aan het verbeteren van het systeem. Er worden daarom met enige regelmaat nieuwe versies uitgebracht. In de laatste stabiele versie, werkt alles weer een stuk beter en fijner, en ziet alles er beter uit. De indeling is een beetje veranderd, maar niet zodanig dat je niet meer uit de voeten kunt met de gebruikershandleiding.


Via het dashboard kun je zien onder welke versie van Concrete5 jouw website draait. Ga naar dashboard – System & Maintenance – Update (tab). Als je daar updates klaar ziet staan, dan moet je site geüpdatet worden.

Doe die niet via het scherm dat je nu voor je hebt! Updaten op deze manier neemt namelijk veel ruimte in beslag. De ruimte die je ingekocht hebt bij jouw webhosting-bedrijf, is beperkt. Misschien past het dus niet eens, of het gaat ten koste van de snelheid van je website. En dat is o.a. nadeling voor hoe goed je gevonden wordt met Google).
Het beste kan de update gedaan wordt via een ftp-programma. Dat is echter best wel ingewikkeld, en daarom heb ik een aanbieding voor je gemaakt:

Ik update Concrete5 voor je,
naar de nieuwst stabiele versie

Voor slecht €20,-

 Interesse? Stuur me een mailtje of geef me een belletje!
 


Site koppelen met social media via ‘Add this’

Veel van mijn klanten hebben op hun website koppelingen met hun profielen op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Dat is heel slim, omdat je mensen zo makkelijk op de hoogte kunt houden van nieuws en aanbiedingen e.d.. Een nieuwstabje op je website doet dat ook, maar mensen kijken niet regelmatig op je site of je misschien wat te melden hebt. Veel mensen kijken wel regelmatig op bijvoorbeeld Facebook.

Nadeel: de buttons die de sociale netwerken aanbieden om je site te zetten, zien er in combinatie met elkaar niet echt lekker uit.

Ik heb hier nu eindelijk een mooie oplossing voor gevonden. Op http://www.addthis.com/ kun je je registeren en maak je strakke, net uitziende balkjes met de iconen van je social media profielen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je o.a.:
  • Een balk maken met iconen om te zorgen dat mensen je VOLGEN via social media.
  • Een balk maken die het mogelijk maakt dat bezoekers de inhoud van je site/pagina kunnen DELEN met hun vrienden en kennissen via het sociale netwerk van hun keuze.
Ik zou zeggen, ga er een mee aan de slag, het is zeker niet heel moeilijk!

Als je er niet uitkomt, maar je wilt wel graag jouw site op een mooie manier koppelen aan je social media-profielen, neem dan contact met me op. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden, en dan maak ik een mooie prijs voor je!Nederland gaat over naar IBAN-nummer

Ik wist al een tijdje dat het eraan zat te komen, maar inmiddels zijn de spotjes ook op tv te zien. Nederland gaat over van de rekeningnummers zoals we ze kennen, naar zogenaamde IBAN-nummers. IBAN staat voor International Bank Account Number. Dit is een langer rekeningnummer, dat in alle eurolanden gebruikt zal gaan worden, om het makkelijk te maken om geld over te maken en te ontvangen.

Houdt hier dus rekening mee, als u binnenkort briefpapier wilt laten maken of herdrukken.
Als op uw website ook uw rekeningnummer staat, kunt u het daar ook aanpassen.

Het IBAN (en Bic) van uw Nederlandse rekening kunt u vinden via:

www.ibanbicservice.nl
Via 0900-4226 242 of 0900-IBAN BIC (lokaal tarief)
Of: sms rekeningnummer naar 4226 (IBAN)Op ondernemerblogt.nl staan artikelen met tips voor (startende) ondernemers.

Ondernemerblogt.nl

Onlangs lanceerde ik de site www.ondernemerblogt.nl. Op deze site ga ik artikelen schrijven voor (startende) ondernemers met interessante informatie en tips. Ik zal de artikelen zo schrijven dat ze makkelijk lezen, en dat iedereen (ook zonder voorkennis) het zal snappen.

Ook op de www.lot-to-design.nl zal ik verwijzen naar artikelen op www.ondernemerblogt.nl, om zo ook achtergrondinformatie te geven bij de diensten die ik aanbied.
Ik denk dat er ook artikelen op komen te staan, die voor jou interessant zullen zijn. Volg Ondernemerblogt.nl dus op twitter en facebook, om op de hoogte gehouden te worden van de laatste artikelen. Je kunt je binnenkort ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Ondernemerblogt.nl.

Ik zou het zeer waarderen als je mijn artikelen deelt via het sociale netwerk van jouw keuze, om zo je vrienden te laten weten dat je mijn site en artikelen waardevol vindt!Vakantie!
In week 31 en 32 heb ik vakantie! Van 2 t/m 10 augustus ben ik ook echt weg, dus dan ben ik niet/verminderd bereikbaar. Mailen kan natuurlijk altijd, waarschijnlijk kijk ik wel een paar keer mij mail na.


Copyright © 2012 Lot to Design, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Klik hier om uw af te melden voor deze nieuwsbrief.