Copy
Gratis SSL-certificaat en meer (webhosting)nieuws
Bekijk deze nieuwsbrief online

Webhosting nieuws

GRATIS SSL-CERTIFICAAT BESCHIKBAAR!


De veranderingen in websiteland volgen elkaar in hoog tempo op. De ranking van je site in Google is ook aan verandering onderhevig.

Om meer punten te scoren bij Google was het al belangrijk dat een website responsive was. Dat wil zeggen dat er een versie is die ook op mobiel goed werkt. Aanvullend heeft Google laten weten dat ze de veiligheid van sites erg belangrijk vindt. 

Een veilige verbinding kun je garanderen met een SSL-certificaat, zodat je i.p.v. http:// voor je webadres, https:// hebt staan. Dat wordt ook wel weergegeven als een (groen) slotje voor of achter je webadres.

Het goede nieuws is, dat ik nu aan al mijn klanten gratis een SSL-certificaat ter beschikking kan stellen! Dat kan dus resulteren in een hogere positie in Google en een veiliger bezoek voor je klanten.

Interesse? Geef maar even een mailtje!

Webhosting nieuws

Gestegen kosten 


Al jaren werk ik samen met een hele fijne partij voor de webhosting. De prijzen zijn zeer concurrerend, de service hoog.

De prijzen voor de registratie van domeinnamen zijn echter gestegen en daarom zullen de prijzen voor de webhostingpakketten die ik aanbied ook licht stijgen. De nieuwe prijzen zijn:

.nl domeinnaam + webhostingpakket = 37,- ex btw per jaar
.info domeinnaam + webhostingpakket = 42,50 ex btw per jaar
.com domeinnaam + webhostingpakket = 42,50 ex btw per jaar
.eu domeinnaam + webhostingpakket = 41,50 ex btw per jaar
.nu domeinnaam + webhostingpakket = 57,50 ex btw per jaar

Webhosting nieuws

Opzegtermijn 


De factuur van de webhosting stuur ik meestal zo'n maandje van te voren. Voorheen zat in die maand voldoende tijd om op te kunnen zeggen.

Door groei bij de partij waar ik mee samenwerk zijn de regels daar aangescherpt en moet ik opzeggingen uiterlijk een maand van te voren doorgeven. Vandaar dat je de factuur voor webhosting voortaan eerder ontvangt, waarbij je max. 2 weken na de verzenddatum de tijd hebt om de webhosting op te zeggen. 

Bij tijdige opzegging ontvang je dan uiteraard een creditfactuur.
 
 

Charlotte Slob-Versluijs
Dr. J.M. den Uylstraat 11
4207 NJ  GORINCHEM

Tel. 06 488 111 07

info@lot-to-design.nl
www.lot-to-design.nl
 
Mijn laatste nieuwtjes op Facebook
Bekijk wat mij inspireert op Pinterest
Check mijn ervaring op LinkedIn

Verhuizing


De verhuizing in januari die ik in de vorige nieuwsbrief meldde, is niet helemaal gelukt. Maar, eind februari hebben we dan toch onze intrek genomen op de Dr. J.M. den Uylstraat 11, 4207 NJ  GORINCHEM.

Ik heb het nieuwe adres al op veel plekken doorgevoerd, maar mocht je toch nog ergens een ander adres tegenkomen, dan hoor ik het graag.

Naast mijn fysieke adres is ook mijn IBAN veranderd. De nieuwe, correcte IBAN is: NL61 SNSB 0939 3037 01. 

OPROEPJE!


Nu de rust na de kerstverhuiskaarten en de verhuizing is wedergekeerd, wil ik graag weer meer aandacht gaan besteden aan mijn site en portfolio.

Heb je leuke foto's van iets wat ik voor je heb gemaakt? Kleding die gedragen wordt, een bestikkerde bus/auto, een bord op je gevel of in de berm? Een stapel briefpapier? Een poster? 

Ik ontvang het allemaal graag! Een foto van een toegepast product is zoveel leuker dan enkel het ontwerp.

Ik zie je mails tegemoet ;)