Copy
Groot nieuws, Lot to Design verloot spectaculaire prijs op de Startersdag KvK in Tiel en "Is het daar alweer tijd voor?".

Groot nieuws!

De vorige nieuwsbrief van Lot to Design is inmiddels al weer even geleden. We waren natuurlijk allemaal lekker op vakantie, dus we hadden ook helemaal geen zin in werkgerelateerde dingen als nieuwsbrieven!

Bij mij was er echter ook een andere reden, waardoor ik tijdelijk wat minder productief was...

Vele van jullie hebben het grote nieuws al gehoord, maar voor de mensen die ik nog niet heb gesproken, bij deze. Ik ben ZWANGER! Halverwege maart 2013 verwachten Wilco en ik ons eerste kindje. Ik heb me helaas erg beroerd gevoeld (en nog steeds) en vanzelfsprekend moeten er veel dingen geregeld en gedaan worden, en daar gaat tijd in zitten.

Ik verwacht halverwege februari met zwangerschapverlof te gaan en als alles goed gaat, zou dat officieel tot halverwege juni duren. Uiteraard probeer ik alles zo te plannen, dat er geen grote opdrachten 16 weken stil komen te liggen, en ik ben ook voornemens om wanneer mogelijk, in ieder geval mijn mail te beantwoorden. 


Lot to Design verloot spectaculaire prijs op Starterdag Tiel

Op 3 november aanstaande, organiseert de Kamer van Koophandel weer de Starterdagen door het hele land. Startende of net gestarte ondernemers kunnen boeiende presentaties en workshops bijwonen en een bezoekje brengen aan de interessante stands op de informatiemarkt (o.a. de KvK zelf en de Belastingdienst). Kortom, een antwoord op alle vragen!

Vorig jaar stond ik voor het eerst met een stand op de informatiemarkt, en ook dit jaar ben ik weer van de partij in Tiel.
Het wordt voor toekomstige ondernemers zeker de moeite waard om de stand van Lot to Design te bezoeken. Er komt een spectaculaire actie waarbij de deelnemers een compleet verzorgde huisstijl en website kunnen winnen! Alles wat een bedrijf nodig heeft voor een vliegende start! Voor de bezoekers die niet in de prijzen vallen, komt er een goede aanbieding voor dit starterspakket!

Als je dus mensen kent die de stap willen gaan maken om voor zichzelf te beginnen (of dit overwegen), schroom dan niet en stuur ze naar Tiel op 3 november! Het is de moeite meer dan waard!

Startersdag Tiel - 3 november 2012.
Restaurant De Betuwe, Hoogkellenseweg 7, 4004 JB Tiel.
Toegang is gratis.


Kerstkaarten en nieuwjaarspresentjes

We hebben de zomer nog maar net achter ons gelaten, en we worden al weer aan alle kanten geconfronteerd met de naderende feestdagen. De pepernoten liggen in de schappen, en ook ik wil jullie vast attent maken op enkele mogelijkheden voor de feestdagen.

Veel bedrijven sturen hun relaties tegen het einde van het jaar een kerst- of nieuwjaarskaart. Dit lijkt misschien ouderwets, maar u zult zien dat deze blijk van waardering erg op prijs wordt gesteld.
Vaak wordt het een standaard kaart, die op het nippertje nog even door de printer wordt getrokken om te voorzien van een wens of groet. We hebben het tenslotte allemaal druk! Maar weet u wat veel leuker en fijner is? Lot to Design een kaart laten ontwerpen die uniek is, en past bij de identiteit van uw bedrijf. De persoonlijke boodschap binnenin, wordt meteen meegenomen met drukken.
Het is zelfs mogelijk om elke kaart te laten personaliseren aan de ontvanger, en om het vullen, schrijven en posten van de enveloppen uit handen te laten nemen!

Ook zijn er legio mogelijkheden voor een eindejaarspresentje. Zoals een fles wijn met eigen etiket, chocolaatjes met uw logo of een kalender voor het nieuwe jaar. Ook daarvoor bent u bij Lot to Design aan het juiste adres.

Informeer gerust (alvast) naar de vele mogelijkheden. Er zit vast iets bij wat past bij uw budget!
Copyright © 2012 Lot to Design, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Klik hier om uw af te melden voor deze nieuwsbrief.