Copy
Startersdag   |   Magazine   |   Kerst(verhuis)kaarten
Bekijk online

Startersdag KvK

Dit jaar sta ik weer met een stand op de Startersdag van Kamer van Koophandel die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 4 november. I.v.m. met zwangerschap en verhuizing heb ik voor het laatst deelgenomen in 2014 (wat klinkt dat al weer lang geleden!).

Alle voorgaande jaren had ik iets leuks om weg te geven aan de bezoekers, meestal een bureaukalender. Vaak had ik ook een win-actie. Dit jaar wilde ik iets weggeven wat echt een toegevoegde waarde heeft voor de startende ondernemers, gecombineerd met een win-actie.

Dat is geworden... (tromgeroffel)... mijn:

'Klaar voor de START' magazine!


Het magazine bestaat uit informatie die voor startende ondernemers (en reeds gestarte ondernemers ;) ) erg interessant is. Het staat vol adviezen, tips en trucs. In de rubriek Vliegende Start kunnen de lezers de kunst afkijken bij 3 ondernemers die een zeer succesvolle start maakten.

Middenin het magazine zit een 'contentkalender' met data waar in 2018 op ingehaakt kan worden op social media.

Verder staat er, niet te vergeten, een puzzel in waarmee de lezers kans kunnen maken op:

  • een gratis website t.w.v. €750,-
  • 1 jaar gratis webhosting t.w.v. €37,-
  • Lot to Design Strandballen
Klik en lees...
Vind je het leuk om een fysiek exemplaar te ontvangen? Geef dan even een mailtje!

Kerstkaarten


Om je klanten en relaties te bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar, is het erg leuk om kerstkaarten of een andere attentie rond te sturen! Zo zorg je meteen dat ze weer even aan jou en je diensten denken...

Lot to Design kan je hier natuurlijk mee van dienst zijn! Ik help je graag om een kaart te ontwerpen die aansluit op je huisstijl. Natuurlijk kan ik de kaarten ook voor je laten drukken. 
Het hele verzendproces kan ik desgewenst uit handen nemen... The sky is the limit! 
Mijn webshop kerstverhuiskaart.nl draait nog steeds en ook dit jaar weten de klanten mij alweer te vinden. Ik vind het leuk om de statistieken een beetje bij te houden, en dit jaar zijn er al bijna 3x zoveel bestellingen geplaatst als vorig jaar om deze tijd!
LOT TO ASK?
info@lot-to-design.nl
06-488 111 07
LOT TO FOLLOW
Copyright © 2017 Lot to Design