Copy
Spinning® for Serious Request nieuwsbrief.
Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Schrijf in »
Follow on Twitter Twitter
Friend on Facebook Facebook
Forward to Friend E-mail

Nieuwsbrief 2012 - 1

Spinning® 4 Serious Request 2012

Aangemoedigd door het succes van de eerste editie, met een opbrengst van meer dan € 16.000, zijn wij er dit jaar extra op gebrand om van “Spinning® 4 Serious Request 2012” weer een gigantisch succes te maken.

Over de details en de mogelijkheid om je in te schrijven gaan wij je de komende maanden informeren. Maar het belangrijkste is, we hebben een datum die je alvast in je agenda kunt noteren:

Zaterdag 22 december 2012
Cultureel Centrum Landvast
Haven 4 - Alblasserdam


Verder kunnen wij het volgende nu alvast prijs geven over “Spinning® 4 Serious Request 2012”:

- 250 deelnemers -
 - 8 (inter)nationale topinstructeurs -
 - 12 uur Spinning® (ja, je leest het goed) -
 - Pastabuffet en Afterparty -
 
“That’s Serious Spinning®”!
en
“That’s when we all win”!!

Line up Spinning® 4 Serious Request

Hoewel er nog negen maanden resteren tot aan “Spinning® 4 Serious Request 2012”, zijn we oprecht trots om de volledige line-up nu al aan je te kunnen presenteren. Daarbij zijn wij zeer vereerd met de toezegging van de volgende “Internationale” Spinning® Master Instructeurs, die op 22 december allemaal aanwezig zullen zijn:

- MI Eva Garcia (Spanje) -
- MI Michelle Colvin (Engeland) -
- MI Iwona Stanek (Polen) -


In de komende maanden zul je nader kennis gaan maken met deze fantastische instructeurs.

En onder het mom van “NEVER CHANGE A WINNING TEAM”, wilden wij de basis voor “Spinning® 4 Serious Request 2012” verder ongewijzigd houden. Wij zijn dan ook erg blij dat dit, met de toezegging van de volgende S.T.A.R. 3 instructeurs, gelukt is:

- Jarek Witek (Polen) -
- Karsten Krause (Duitsland) -
- Thomas Alsing (Denemarken) -
- Andre Struik (Nederland) -
- Peter Struik (Nederland) -

Evaluatie 2011

Onder het mom "Het kan altijd beter", hebben we iedereen na afloop van Spinning® for Serious Request 2011 gevraagd een evaluatie in te vullen. De respons was enorn. Hiervoor onze hartelijke dank. Alle reacties en opmerkingen nemen we dan ook zeker mee in de keuzes die we maken voor deze editie.

Waar we het meest trost op zijn, is het rapportcijfer dat jullie ons gegeven hebben. Met het cijfer 8,8 zijn wij enorm blij dat we over zijn naar het volgende jaar. Wij gaan onze uiterste best doen om dit cijfer te behouden.

Bedankt

In alle opwinding, om van de 2012 editie van “Spinning® 4 Serious Request” wederom een ongekend succes te maken, zouden we bijna vergeten met welk doel we Serious Spinning® zijn gestart.


Een geweldig Spinning® evenement organsieren en hiermee zo veel mogelijk geld inzamelen voor de Serious Request actie van Radio 3FM en het Nederlandse Rode Kruis.


“Spinning® for Serious Request 2011” bracht meer dan € 16.000 euro op, terwijl de landelijke Serious Request actie uiteindelijk meer dan € 8,6 miljoen (!) heeft opgeleverd.

De 3FM DJ’s Coen, Gerard en Timur, die hiervoor 6 dagen lang zonder eten en drinken in het glazen huis plaatjes hebben gedraaid, bedanken u hiervoor nog eens in deze boodschap.


Zij zullen het nooit, nooit vergeten!
SPIN®, Spinner®, Spinning® en het Spinning logo® zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van of worden gebruikt onder exclusieve licentie door Mad Dogg Athletics, Inc.
Email Marketing Powered by Mailchimp