Toukokuun Uutiskirje

20.5.2013

Toukokuu toi kesän meille!

Kevät näyttää lämpöisiä puoliaan ja vie ajatukset jo kesään ja Karjalaisiin Kesäjuhliin. Ilmoittautumisaika päättyi 15.5. joten jos et ole vielä omaasi toimittanut, niin olemme pitkämielisiä, linkki löytyy alapuolelta! Porissa tavataan!

Toimiston väen kokoonpanossa on lomien jälkeen luvassa muutoksia, joista lisää alla. Vunukkakirja näkee päivänvalon Karjalaisilla Kesäjuhlilla! Omasi voit varata jo. Syyskuussa luvassa heti Nuorten leiriä Imatralla ja Barnlek 2014 vietetään Islannissa.

Kesän ja jäätelön pauloissa
Hilu, Anu ja Maria

Minja Puisto/Minun Karjalani valokuvauskilpailu

TULEVIA TAPAHTUMIA

Nuorten leiri
Nuoret leireilevät 6.-.7.9. Imatralla, Päivärannan kurssikeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu ohjelman suunnitteluun! Lue lisää!


Barnlek 2014!
BARNLEK tulee jälleen! Tällä kertaa tapahtuma järjestetään 9.-13.7.2014 Islannissa. Kyseessä on yhteispohjoismainen lasten ja nuorten kansantanssi- ja kansanmusiikkitapahtuma, joka järjestetään joka kolmas vuosi vuorotellen eri Pohjoismaissa. Lue lisää!


Tilaa kurssi omalle paikkakunnalle!
Kokoa porukka ja pitäkää oma Piirakkakurssi, Kiilaferesikurssi, Hygieniapassikoulutus tai ohjaajan starttikurssi! Ota yhteyttä toimistoon.
 


Tanssitaloviikonloppu 23.-25.8.
SNL järjestää elokuussa paritanssiviikonlopun, jossa kerrataan, hiotaan ja varioidaan laidasta laitaan! Pääopettajana Petri Kauppinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Kuukauden laululeikki
Toukokuun laululeikkinä on itäkarjalainen nuoren väen hassuttelu Istun uunin päällä mä. Ohjeet ja laulu löytyvät täältä! Mainio tunnelman nostattaja vaikka kotibileisiin.


Onhan Kesäjuhlailmoittautuminen jo hoidettu!
Ilmoittautuminen Porin Kesäjuhlille päättyi 15.5. Olethan jo omasi hoitanut? Ilmoittautumislinkki on vielä tässä.
 


Vunukkakirja
Karjalainen vauvakirja, Vunukkakirja, on viimein täällä! Julkaisu tapahtuu Karjalaisilla Kesäjuhlilla Porissa! Tiedustelut ja ennakkotilaukset toimistolta!

Nuorisoliitolle uudet kotisivut!
Uudet kotisivut, vanha tuttu osoite! Käy tutustumassa, ja vastaa kyselyyn tästä linkistä! Vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja! Huomaa myös kuukauden kysely etusivulla...


Kesäjuhlien ohjelma
Katso täältä mitä kaikkea on tarjolla Kesäjuhlilla Porissa! Tulevaa toimistolla
Kulttuurituottaja vt. Anu jää elokuun alussa äitiyslomalle, ja Leenan sijaisuutta jatkaa jo kannuksensa harjoittelijana ansainnut Maria Laine. Heinäkuussa toimisto on tuttuun tapaan kiinni ja väki kesälaitumilla.


Tanssimania 26.-29.9.
Syksyllä nykykansantanssifestivaali Tanssimania valtaa Tampereen! Lue lisää!


DÄÄNS! -leiri tulee taas!
12-17 -vuotiaiden oma Dääns-leiri järjestetään taas Manian kanssa samaan aikaan Tampereella! Infoa saa osoitteesta info@sottiisi.net
Karjalainen Nuorisoliitto ry Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. www.karjalainennuorisoliitto.fi. toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi