Huhtikuun Uutiskirje

19.4.2013

Huhtikuu ja Kevätpäivät ne yhteen soppii!

Enää viikko Haminan Kevätpäiviin! Siellä nähdään ja isolla joukolla... Tarjolla on paitsi tanhuntäyteinen lauantai, myös työpajoja ja kursseja sekä kesäjuhlatansseja. Koska tanssiharrastus on myös kavereita, on Kevätpäivät tilaisuus tavata vanhoja tuttuja ja saada uusia ystäviä. 

Kevätpäivien jälkeen on aika kääntää katse kohti Poria ja Karjalaisia Kesäjuhlia! Ilmoittautua voi jo nettilomakkeella, jonka linkin löydät kotisivuiltamme, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5. Myös tietoa Porin ohjelmasta on saatavilla.

Jo toinen jalka Haminassa!
Hilu, Anu ja Maria

Minja Puisto/Minun Karjalani valokuvauskilpailu

TULEVIA TAPAHTUMIA

Karjalainen Kyky taas haussa!
Nuorisoliiton oma Talent-show, Karjalainen Kyky, nähdään taas Kevätpäivillä! Ilmoittaudu ihmeessä toimistolle, otamme mukaan vielä muutaman matti- ja maijamyöhäisen. 
 


Tanssin päivä 29.4.
Heti Kevätpäivän jälkeisenä maanantaina juhlitaan kansainvälistä tanssin päivää! Lue lisää!
 


Tilaa kurssi omalle paikkakunnalle!
Kokoa porukka ja pitäkää oma Piirakkakurssi, Kiilaferesikurssi, Hygieniapassikoulutus tai ohjaajan starttikurssi! Ota yhteyttä toimistoon.
 


Tanssitaloviikonloppu 23.-25.8.
SNL järjestää elokuussa paritanssiviikonlopun, jossa kerrataan, hiotaan ja varioidaan laidasta laitaan! Pääopettajana Petri Kauppinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Kuukauden laululeikki
Huhtikuun laululeikkinä esitellään Possut ja siilit! Keksi itse sopiva leikki, tai ihan laula vain! Ohjeet ja laulu tästä.


Kesäjuhlien ilmoittautuminen on alkanut!
Ilmoita ryhmäsi Kesäjuhlille Poriin 15.5. mennessä! Ilmoittautumislinkki on tässä.
 


Liittokokous Haminassa 28.4. 
Karjalaisen Nuorisoliiton sääntömääräinen liittokokous pidetään Haminassa, Vehkalahti-talolla su 28.4. klo 10.30 alkaen. Materiaalit on lähetetty jäsenseurojen vastuuhenkilöille.
 


SNL luokitusten tulokset
Suomen Nuorisoseurojen aikuisryhmien luokituksia vietettiin viime viikonloppuna. Katso täältä tulokset! 


Kevätpäivien sirkuskurssilla vielä tilaa!
Kevätpäivälauantain ensimmäisessä sirkuspajassa klo 12-12.50 on vielä tilaa. Ilmoittaudu pikimmiten toimistolle jos haluat mukaan! Lue lisää Kevätpäivien ohjelmasta!
 


Kesäjuhlien alustava nuorten ohjelma nyt verkossa!
Katso täältä mitä kaikkea on tarjolla Kesäjuhlilla Porissa! Kurppamatka on lähes loppuunmyyty!
Kurppamatkalle 23.-25.8.on enää yksi paikka vapaana, mutta jonotuslistalle kannattaa aina ilmoittautua! Kurppiksen suuntana Käkisalmi, Valamo ja Viipurin kautta kotiin. Lisätietoa täältä!


Karjalainen Nuorisoliitto ry Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. www.karjalainennuorisoliitto.fi. toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi