Karjalaisen Nuorisoliiton uutiskirje
Lue selaimessa

Kesäterveiset

Hyvinkään kesäjuhlat ovat onnellisesti takana ja Nuorisoliiton toimisto rauhoittuu vähitellen kesäloman viettoon. Kiitos kaikille kesäjuhlaosallistujille ja ihanille talkoolaisille! Nuorisoliitto järjesti hienon kansantanssikonsertin ja oli isolla joukolla mukana juhlakulkueessa. Sunnuntain päiväjuhlassa Pihkalan pesäpallostadionilla nähtiin raikas, iloinen ja kaunis kansantanssin yhteisesitys Pesä, juoksu ja meidän metsä, jonka suunnittelusta ja ohjauksesta vastasi toiminnanjohtajamme Hilu. Facebook-sivullamme on nähtävillä muutamia valokuvia tapahtumasta. Toivomme, että ehtisit antaa meille palautetta tapahtuman sujumisesta. Palautelomake löytyy täältä.

Kesäjuhlilla julkistettiin uusi Matka Karjalaan -lautapeli, joka sai innostuneen vastaanoton. Aika monella mökillä taidetaan tänä kesänä tehdä virtuaalinen matka Karjalaan. Pelin suosio oli iloinen yllätys, ja syksyllä tilaamme niitä lisää.

Kesäjuhlilla käynnistettiin myös juhlavuoden kansallispukuarpajaiset. Pääpalkintona on voittajan omien mittojen mukaan valmistettava Jääsken alueen miehen tai Kaukolan naisen puku. Meiltä voi tilata arpalistoja myyntiin, myyntiaikaa on joulukuulle asti.

Onhan risteilyliput jo varattuna lokakuulle? Suuri Karjalainen Karonkka 10.–11.10. on samalla Karjalaisen Nuorisoliiton 35-vuotisjuhla. Varaa liput täältä.

Karjalaisen Nuorisoliiton toimisto on suljettu 29.6.–31.7. Toivotamme kaikille toimeliasta, aurinkoista ja nautinnollista kesää!

Hilu, Leena, Magdalena ja Somaya

P.S. Kansallispuku täyttää 130 vuotta 5.8. Eri puolilla maata on silloin kansallispukujen tuuletuspiknikkejä. Katso tästä, tapahtuuko omalla paikkakunnallasi silloin jotakin.

Matka Karjalaan -peli

Uudessa lautapelissä seikkaillaan luovutetun Karjalan alueen pitäjissä. Jäsenhinta 20 €, muille 25 €. Mukana on pelilauta, ohjevihko, pitäjä- ja sattumakortit, pitäjävihko sekä puiset nappulat ja noppa. Peli on pakattu tyylikkääseen "matkalaukkuun". Visuaalisen ilmeen suunnittelu: Magdalena Kosova.

"Varsinkin tyttäreni 11v on kovin innostunut pelaamaan peliä. Sopivasti eksotiikkaa ja toimiva peli. Samalla katsotaan kaikkien neljän isovanhempani kotipaikkoja, mikä tietysti lisää kummasti mielenkiintoa. Lisävihkonen, jossa on tietoa pitäjistä, on myös oiva lisä paketissa!"
 
- Sanna Pitkänen-Eerola

Lataa tästä pelimainos.

Osta peli täältä.


Kansallispukuarpajaiset

Juhlavuoden kansallispukuarpajaisten pääpalkintona on voittajan omien mittojen mukaan valmistettava Jääsken alueen miehen tai Kaukolan naisen kansallispuku (arvo 4000 €). Muutkin palkinnot ovat hyviä: Kalevala koruja, risteilyjä, Karjala-lehden vuosikertoja jne. Seuroilla on mahdollisuus ottaa arpalistoja myyntiin ja hankkia samalla lisätuloja seuralle. Jokaisesta myydystä 5 € hintaisesta arvasta seura saa yhden euron itselleen.
Lue lisää kansallispukuarpajaisista.

#kansallispuku130
#karjalainennuorisoliitto35v

Olemme mukana ensi vuonna kansantanssin riemuvuoden tapahtumissa. Silloin tulee kuluneeksi 150 vuotta suomalaisen kansantanssin ensiesityksestä. Vuoden 1866 tansseja on mahdollisuus harjoitella järjestöjen yhteisellä ohjelmistokurssilla Pohjan Kisakeskuksessa 22.–23.8. Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan. Nuorisoliiton omaa karjalaista ohjelmistoa harjoitellaan 23.–24.1.2016 ohjaajaviikonlopun yhteydessä. 
 
Karjalainen Nuorisoliitto ry Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. www.karjalainennuorisoliitto.fi. toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi

peruuta uutiskirjeen tilaus   
  Facebook        Twitter       Instagram