Karjalaisen Nuorisoliiton uutisia 16.10.2015
Lue selaimessa

Kiitos!
 

Suuren suuret kiitokset 35-vuotiasta Karjalaista Nuorisoliittoa muistaneille. Kiitos onnitteluista, korteista, ja lahjoituksista. Ihanaa, että meillä on näin paljon ystäviä! Kyllä nyt jaksaa taas tehdä työtä karjalaisuuden puolesta.

Käy katsomassa valokuvia juhlavastaanotolta ja risteilyltä.


Karjalaisen Nuorisoliiton ensi vuoden toimintasuunnitelmaa työstetään parhaillaan. Otamme ilolla vastaan toivomuksia kursseista, tapahtumista ja muusta toiminnasta. Jos haluat äänesi kuuluviin, kilauta, viestitä tai viserrä meille 24.10. mennessä. Olethan muistanut myös vastata järjestökyselyymme, jossa kysytään näkemyksiä Karjalaisen Nuorisoliiton toiminnasta tulevaisuudessa? Järjestökyselyyn pääset tästä.

Syysterveisin
Karjalainen Nuorisoliitto

 
Viihdyitkö iloisessa karjalaisessa seurassa?
Suuri Karjalainen Karonkka -risteily keräsi taas suuren joukon karjalaisesta kulttuurista kiinnostuneita risteilemään Helsingistä Tallinnaan. Annathan meille palautetta risteilystä, jotta voimme suunnitella ensi vuoden risteilystä vielä paremman. Kerro meille, mistä tykkäsit ja mitä jäit kaipaamaan. Palautekyselyyn.KarjalanKäkönen-heijastinranneke saa sinut loistamaan pimeässä. Kotimaiset, Kirjosillan kirjomat rannekkeet saat nyt Karjalaisesta Nuorisoliitosta. Kokovaihtoehdot: S, M ja L. Hinta 22,50 €. Tilaa täältä.
Huomio jäsenseurat!
Nyt kaikki mukaan varainkeruutalkoisiin ja myymään kansallispukuarpoja! Tyhjiä listoja on vielä paljon jäljellä, ja tavoitteena on saada jokainen arpa myytyä. Myyntiaikaakin on vielä reilusti jäljellä 11.12. saakka. 20 arvan listoja saa liiton toimistolta. Eniten arpoja myyneiden kesken arvotaan hyviä palkintoja :)
Hip hei! Matka Karjalaan -pelin saa lautapelin lisäksi nyt myös mobiilipelinä. Android-laitteille sopivan pelin voi ladata ilmaiseksi täältä.

Koulutusta


Jagujalga junior -kurssi siirtyy
Marraskuulle suunniteltu lapsille sopivien karjalaisten tanssien ja leikkien kurssi siirretään ensi vuodelle, jotta Jagujalga junior -julkaisu on ehtinyt ilmestyä. Ilmoitamme uuden päivämäärän lähiaikoina. 

Tuunaa ja kierrätä! Vanhasta uutta karjalaisin vivahtein 4.–18.11.
Kolmen illan kurssilla luodaan vanhoille tekstiileille ja vaatteille uusi elämä tuunaamalla. Kouluttajana on Anna Rauhala. Kurssi-illat 4., 11., ja 18.11. klo 17.30–20 Helsingissä Karjalatalolla. Hinta 85 €. Ilmoittautumiset 19.10. mennessä: toimisto[at]karjalanliitto.fi.

Nuorten ja aikuisten ohjaaminen ja ohjelmistosuunnittelu 15.11.
Helsingissä Karjalatalolla sunnuntaina 15.11. klo 10–17.45. Kouluttajana tanssiopettaja Katariina Hiukka. Kurssin hinta 55 €. Ilmoittaudu tästä.

Ohjelmistokurssi 29.–31.1.2016
Kansantanssijärjestöjen yhteinen GraniFolkin ohjelmistokurssi ja ohjaajatapaaminen pidetään Orivedellä 29.–31.1.2016.


 
Copyright © 2015 Karjalainen Nuorisoliitto ry, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp