Kesäkuun Uutiskirje

19.6.2013

Kiitos Pori, ja rentouttavaa kesää kaikille!

Kesäjuhlista se kesä alkaa, joten nyt on ihan oikeasti kesä, ja kohta jo keskikesän juhlakin!

Lausutaan kiitokset Porin aikaansaavalle porukalle karjalaisen kumarruksen keralla! Ilman talkooväkeä ja vapaaehtoistyötä ei meillä olisi ollut näitäkään juhlia.

Juhannuksen jälkeen toimisto hiljenee lomien ajaksi, mutta elokuun alussa palataan taas remmiin ja sitten luvassa onkin Kurppamatka, Nuorten leiri ja myöhemmin syksyllä kaikenlaista kurssi- ja koulutustoimintaa. Myös Tanssimaniaa vietetään syys-lokakuun vaihteessa Tampereella!

Hilu, Anu ja Maria


TULEVIA TAPAHTUMIA

Nuorten leiri
Nuoret leireilevät 6.-.7.9. Imatralla, Päivärannan kurssikeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu ohjelman suunnitteluun! Lue lisää!


Barnlek 2014!
BARNLEK tulee jälleen! Tällä kertaa tapahtuma järjestetään 9.-13.7.2014 Islannissa. Kyseessä on yhteispohjoismainen lasten ja nuorten kansantanssi- ja kansanmusiikkitapahtuma, joka järjestetään joka kolmas vuosi vuorotellen eri Pohjoismaissa. Lue lisää!


Tilaa kurssi omalle paikkakunnalle!
Kokoa porukka ja pitäkää oma Piirakkakurssi, Kiilaferesikurssi, Hygieniapassikoulutus tai ohjaajan starttikurssi! Ota yhteyttä toimistoon.
 


Tanssitaloviikonloppu 23.-25.8.
SNL järjestää elokuussa paritanssiviikonlopun, jossa kerrataan, hiotaan ja varioidaan laidasta laitaan! Pääopettajana Petri Kauppinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.
 


Tanssimania 26.-29.9.
Syksyllä nykykansantanssifestivaali Tanssimania valtaa Tampereen! Lue lisää!
Kuukauden laululeikki
Kesäkuun laululeikkinä on Hullun polska Kirvusta. Sanat, nuotit ja tanssiohjeet löytyvät täältä!


Vunukkakirja

Karjalainen vauvakirja, Vunukkakirja, on viimein täällä! Hinta Nuorisoliiton jäsenille 30 €, muille 35 €. Tiedustelut ja tilaukset toimistolta!

 


Evakkovaellus heinäkuussa Kangasalla
14.7. Kangasalla vaelletaan jalan ja museoautojen voimin evakkoon lähtöä muistellen. Lue lisää ja lähde mukaan!

Tule opettelemaan kenttäohjelman tekoa!
8.9. Imatralla Päivärannan kurssikeskuksessa tehdään Rami Melingin johdolla Liiton vuosiohjelmaa 2014 ja samalla Barnlek 2014 yhteisohjelmaa! Kurssin hinta 20 € sisältää lounaan. Ilmoittaudu 15.8. mennessä toimistolle. Mukaan mahtuu 16 nopeinta!


Oletko jo tutustunut?
Käy tsekkaamassa uudet kotisivut!  Linkki tässä


Toimisto lomalle Juhannuksen jälkeen
Toimiston väki aloittelee lomiaan juhannuksen jälkeen. Olemme tavoitettavissa kuitenkin heinäkuun alkuun asti. Heinäkuun toimisto on suljettu, Kurppisasioissa päivystää Anu tarvittaessa.


Karjalaisten kansantanssien erikoiskurssi marraskuussa
15.-17.11. järjestetään Karjalaisten kansantanssien kurssi Suomen Nuoriso-opistolla Mikkelissä. Teemana lapsille ja nuorille sopivat karjalaiset tanssit ja opettajana mm. Boris Shustov Gornitsasta. Lisätietoa tulossa.
Karjalainen Nuorisoliitto ry Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. www.karjalainennuorisoliitto.fi. toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi