Karjalaisen Nuorisoliiton uutisia 16.11.2015                                                                                                                 
Lue selaimessa

#yhdessätillsammans

Karjalainen Nuorisoliitto on iloinen saatuaan uusia yhteistyökumppaneita. Helsingin kirjamessuilla pääsimme esittelemään Matka Karjalaan -peliä matkatoimisto Lähialuematkojen osastolle. Suuri kiitos Lähialuematkoille! Uusia yhteistyökumppaneitamme ovat myös kulttuurikeskus Caisa, jonka kanssa toteutamme ruokakursseja ensi vuonna sekä Evakkolapset ry. Myös muita uusia yhteistyökuvioita on vireillä, näistä kerromme myöhemmin lisää.
Suurin yhteistyöponnistus ensi vuonna on luonnollisesti GraniFolk kesäkuussa Kauniaisissa. Neljän kansantanssijärjestön yhteinen tapahtuma on kansantanssin riemuvuoden kohokohtia. Keväällä pidetään useita yhteistanssien harjoittelutilaisuuksia eri puolilla maata, tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä on voimaa!

Marrasterveisin
Hilu, Leena ja Magda
lena toimistolta

Taidehuutokauppa
Nyt kannattaa hankkia kotiin tai lahjaksi hienoa taidetta. Karjalaisen Nuorisoliiton taidehuutokaupasta voit huutaa lasten ja nuorten tekemiä taideteoksia vaikka joululahjaksi. Taulujen lähtöhinta on 30 €. Katso huutokaupan ohjeet ja kuvat tauluista täältä.

Kansallispukuarpajaiset
Nyt ovat käsillä viimeiset hetket kansallispukuarpojen myymisessä. Arpojen viimeinen myyntipäivä on 11.12, ja arvonta suoritetaan Pasilan poliisitalolla 16.12. Toimistolla on vielä muutamia tyhjiä arpalistoja. Jos ryhmäsi ei vielä ole arpoja myynyt, ota pikaisesti yhteys toimistolle. Jäsenseurat saavat itselleen 1 €/arpa. Kaikki mukaan talkoisiin! Kaikki 3000 arpaa myydän, eikös vaan! Lisätietoja ja voittoluettelo täällä.
 
Kevään 2016 tapahtumia
8.
–9.1. Folklandia-risteily
28.1. #TuunaaMunPerinne -ruokakurssi, Hki
29.–31.1. Ohjelmistokurssi ja ohjaajatapaaminen, Orivesi
18.2. #TuunaaMunPerinne -ruokakurssi, Hki
8.3. Kansainvälinen naistenpäivä
19.3. GraniFolk, aikuisten yhteisohjelma, Hki
19.–20.3. Lek och dans -tanssikurssi, Turku
25.–28.3. Nordring-kurssi
14.4. #TuunaaMunPerinne -ruokakurssi, Hki
23.4. Liittokokous, Imatra
23.4. GraniFolk-yhteisharjoitus, Imatra
14.5. GraniFolk-yhteisharjoitus, Jyväskylä
15.5. GraniFolk-yhteisharjoitus, Turku
16.–17.6. Kansantanssiluokitukset, Kauniainen
17.–19.6. GraniFolk, Kauniainen
9.7. Evakkovaellus, Urjala
20.–24.7. Europeade, Belgia
muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja :-)

 
Joulumyyjäisiä
Karjalaisen Nuorisoliiton tuotteita on saatavana Pääskyn myyjäisissä sunnuntaina 29.11. ja Karjalatalon joulumyyjäisissä lauantaina 12.12. Pääskyn myyjäisissä on myynnissä myös kansallispukuarpoja.
Huomio seurat! Tilatkaa meiltä Matka Karjalaan -lautapelejä joulunajan tilaisuuksiin ja myyjäisiin.
Tarvitsetko viisumin?
Viisumeita kaikkialle maailmaan voi tilata kätevästi Lähialuematkojen Solovisa-palvelusta. Vuosiviisumi Venäjälle alk. 179 €. Lähialuematkoilla on toimipiste Helsingin rautatieasemalla. Sieltä saa myös Matka Karjalaan -pelejä.
Europeade 20.–24.7.2016 Namur, Belgia
Euroopan suurin kansanperinnetapahtuma järjestetään ensi kesänä Belgiassa. Lähtekää noutamaan tapahtuman lippu Suomeen kesän 2017 Turun tapahtumaan! Europeade on eurooppalaisten kansantanssi ja -musiikkiryhmien kohtauspaikka, jolle tunnusomaista ovat jokailtaiset yhteistanssit, kulkue ja avajais- sekä pääjuhlat. Kaikki halukkaat voivat lisäksi esiintyä kaduilla, kuorot ja musiikkiyhtyeet omassa konsertissaan. Alustava ilmoittautuminen tehdään joulukuun alkuun mennessä täälläLisätietoja: Hilkka, Hilu, Toivonen-Alastalo, p. 050 563 6907, hilu(at)mielihyva.com, www.facebook.com/SuomenEuropeadeYstavat

Koulutusta


Oriveden kansantanssikurssi 27.–30.12.
Kansantanssin riemuvuoden varaslähtö otetaan Orivedellä joulun ja uuden vuoden välipäivinä. Kansantanssijärjestöjen yhteisellä kurssilla kouluttajina ovat Juha-Matti Aronen, Eivor Wallinvirta, Petri Hoppu ja Antti Savilampi. Lue lisää.

Ohjelmistokurssi ja ohjaajatapaaminen 29.–31.1.2016
GraniFolkin ohjelmistokurssi ja ohjaajatapaaminen pidetään Orivedellä 29.–31.1.2016. Perjantaina ja lauantaiaamuna ohjelmassa on kehonhuoltoa ja oman tanssijuuden kehittämistä. Lauantaina lounaan jälkeen starttaa GraniFolkin yhteisohjelmien opettelu. Koko viikonloppu täysihoidolla 200 €, la-su 135 €. Isolla joukolla mukaan tanssimaan yhdessä! Lisätietoja.

Kinnasneulakurssi 12.–13.12.
Kurssilla harjoitellaan Laura Hämärin opastuksella kinnasneulatekniikan alkeita ja erilaisia pistoja. Kurssityönä neulotaan myssy tai pussukka. Ilmoittautumiset 20.11. mennessä: toimisto(at)karjalanliitto.fi, p. 09 7288 170, josta myös lisätietoja. Kurssi pidetään Karjalatalolla, Käpylänkuja 1, Helsinki. Lue lisää.

  
Copyright © 2015 Karjalainen Nuorisoliitto ry, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp