Elokuun uutiskirje

20.8.2015

Elokuinen tervehdys

Vaikka kesä jatkuu vielä ja aurinko lämmittää, on aika palata harrastusten pariin. Nyt on myös sopiva hetki aloittaa vaikka jokin aivan uusi harrastus.

Tässä uutiskirjeessä on asiaa tulevasta toiminnastamme, mm. ensi kesän huipputapahtumasta GraniFolkista. Jäsenseuran tukipaketti -hanke lähestyy loppuaan, ja hankkeen loppuseminaari pidetään 12.9.

Kansallispukuarpojen myynti on täydessä vauhdissa. Arpoja on mennyt hyvin kaupaksi mm. eri puolilla maata järjestetyissä kansallispukujen tuuletuksissa. Myyntiaikaa on vielä jäljellä, ja viikkoa ennen joulua tiedämme, kuka onnellinen voittaa itselleen käsintehdyn kansallispuvun. Tsemppiä kaikille innokkaille arpamyyjillemme!

Aurinkoisin terveisin
Hilu ja Leena


 

TULOSSA


GraniFolk Kauniaisissa 17.19.6.2016

Vieläkö muistat viime vuoden luokitukset ja Kauniaisten Nya Paviljongin? Kauniainen kutsuu jälleen ensi kesänä!

GraniFolk on neljän kansantanssijärjestön yhteinen suurtapahtuma kansantanssin riemuvuonna. Karjalainen Nuorisoliitto, FSF, SKY ja KTNL pistävät hynttyyt yhteen ja järjestävät huikean kansantanssitapahtuman.

Viikonloppu sisältää yhteistansseja, kulkueen, tanssitupia, työpajoja ja retkiä sekä tutustumista muiden järjestöjen ihmisiin.

Suuri Karjalainen Karonkka 10.11.10.2015

Onhan risteilyliput jo varattuna Baltic Queenille karjalaisten omalle risteilylle? Tulkaa koko ryhmän/seuran voimin. Laivalta on mahdollista varata kokoustiloja omia kokouksia varten. Liput Matka-Vekasta www.matkavekka.fi tai 020 120 4800. Hinnat alk. 72 €.

Esiintyjälista on komea: PKN:n Troppu, Mimmit, Anna Kortelainen, Tradivaara, Kyösti Toivonen, Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat... 

Haluaisitko esiintymään risteilylle? Kivennavan kihut -esiintymislava on avoin laulajille, lausujille, soittajille, laulajille ja muille esiintyjille. Ota yhteys liiton toimistoon ja ilmoittaudu mukaan!
Suuren Karjalaisen Karonkan www-sivut
Tukipaketti -hankkeen päätösseminaari 12.9.
Jäsenseuran tukipaketti -hankkeen päätösseminaari pidetään lauantaina 12.9. klo 14-18. Karjalaisten kesäkodilla Helsingissä. Toivomme, että jokainen seura lähettää edustajan paikalle. Lue lisää.

Uudet toimintatietolomakkeet
Toimintatietokaavakkeet on nyt päivitetty ministeriön uusien vaatimusten mukaisiksi. Uudet kaavakkeet toimitetaan jäsenseuroille ensi viikolla. Toivomme, että jäsenseuramme toimittavat ohjaajien ja luottamushenkilöiden yhteystiedot meille 15.9. mennessä ilmoituskaavakkeella.

Matka Karjalaan -lautapeli
Kesällä ilmestynyt lautapeli myytiin loppuun ennätysajassa. Huippusuosittuja pelejä saadaan lisää syyskuussa. Voit tehdä jo tilauksen valmiiksi, toimitamme pelit niiden saavuttua. Hinta 20 / 25 € + postikulut.
 


 

Taiteiden yö Karjalatalolla
Helsingin Karjalatalolla järjestetään Taiteiden yön tapahtuma torstaina 20.8. klo 17 alkaen. Ohjelmassa on mm. piirakkapaja, kansantanssin ja FolkJamin opetusta, äänellä itkemistä ja karjalan kielen juttutupa. Ohjelma.

Karjalainen viikonloppu Metsästysmuseossa
Suomen Metsästysmuseossa vietetään Karjalaista viikonloppua 22.–23.8. Opastukset klo 11 ja 13.
Lue lisää.

Finlandssvenska folkdanser -kurssi 30.10.–1.11.
Finlands Svenska Folkdansring järjestää suomenruotsalaisiten kansantanssien kurssin Oriveden Opistolla. Kurssi on osa järjestöjen yhteistä kansantanssiohjaajakoulutusta. Ohjaajana Marcus Blomberg. Lue lisää

OK-tunteja saatavana
Jäsenseurojen järjestämiin koulutuksiin, kursseihin ja luentoihin on mahdollista saada taloudellista tukea OK-opintokeskukselta. Kriteerinä on vähintään 7 yli 15-vuotiasta osallistujaa. Kysy lisää liiton toimistosta!


 
Karjalainen Nuorisoliitto ry Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. www.karjalainennuorisoliitto.fi. toimisto@karjalainennuorisoliitto.fi   Facebook 
  Twitter
Instagram