Copy

Spoštovani člani družine Forever,

Z veseljem vam sporočamo, da bomo decembra 2022 predstavili nov izdelek, ki je namenjen podpori mišicam in sklepom. Ta novi izdelek bo zagotovil podobne prednosti kot smo jih vajeni pri Aloe Heat (“rdeča krema”) – pomirja utrujene mišice, vendar deluje na drugačen način.

Novi izdelek vključuje naslednje ključne sestavine:

  • Aloe Vera: neguje kožo in podpira rahlo masažo mišic.

  • Kristali mentola: zagotavljajo učinkovito hlajenje in osvežitev.

  • Kafra: ko jo masiramo v kožo, ustvari pomirjujoč in sproščujoč občutek.

  • Evkaliptusovo olje: pomaga pomiriti boleče mišice s svojim hladilnim in osvežilnim učinkom.

  • MSM: organska žveplova spojina, ki je tretji najpogostejši mineral v našem telesu in pomaga ustvarjati občutek dobrega počutja.

Več podrobnosti o tem novem izdelku bomo delili z vami, ko se bo bližala uradna predstavitev.

PRENOVLJENI C9

C9™ je že dolgo zelo priljubljen Forever izdelek. Vedno iščemo načine, kako ostati na tekočem in vam zagotoviti najboljše informacije pri podpori na potovanju k dobrem počutju. Zato smo izkoristili priložnost in osvežili našo blagovno znamko C9, da bo bolje služila namenu.

Prenova te blagovne znamke oziroma izdelka vključuje nov videz embalaže, posodobljeno knjižico z navodili in podrobnosti o tem, kako vključiti C9 v celoten F.I.T. program, zlasti z letos predstavljenim DX4™. Ker C9 poudarja živila, bogata s hranilnimi snovmi, ga po novem opisujemo kot: »Sistem za spremembo, ki vam v devetih dneh pomaga spremeniti vaše prehranjevalne navade in zgraditi bolj zdrav življenjski slog.«

Vsi izdelki, ki jih poznate in imate radi v paketu C9, ostajajo enaki. Sistem še vedno vključuje Forever napitke Aloe Vera Gel, Forever Fiber®, Forever Therm®, Forever Garcinia Plus® in Forever Lite Ultra®. Ti izdelki so podprti z veliko robustnejšo knjižico, ki vsebuje podrobnejša navodila, ki jih je enostavno slediti. Med drugim bodo na voljo novi recepti za napitke in obroke; kaj se sme in kaj ne; postavljanje ciljev; sledenje napredku v času programa; ideje za vključevanje lahkega - enostavnega gibanja oz. vadbe in kako pristopiti k C9, če ste pravkar zaključili DX4. Poleg tega so na voljo kontrolni seznami za vseh devet dni, zaradi česar je vaša C9 izkušnja bolj organizirana in vodena s ciljem, da se vsak dan programa uspešno zaključi v celoti.

Ta posodobitev paketa C9 bo postopoma na voljo na vseh trgih. Veseli smo, da lahko še naprej zagotavljamo program preobrazbe, ki je dobro uveljavljen in h kateremu se ljudje vedno znova vračajo.

MANJ KOT MESEC DNI DO DOGODKA “SUCCESS DAY” V POSTOJNI!

Praznujte z nami naš 21. rojstni dan! Dogodek Success Day, ki ga organizira Forever Slovenija bo potekal 19. novembra 2022 v Postojni. Dogodek vključuje seminarski del, ter večerjo in zabavo s skupino Čuki.

🚍 Organiziran bo tudi brezplačni avtobusni prevoz iz Štajerske do Postojne in nazaj. Vstopne točke bomo določili na osnovi prijav (do 09.11.2022) - prijavite se preko emaila: info@forever.si

Vse podrobnosti o temah, programu, vstopnicah, možnosti nočitve….itd. so na voljo na posebni spletni strani: https://forever.si/successday.htm

VSE NOVICE, AKCIJE IN OBVESTILA SI LAHKO TUDI OGLEDATE NA NAŠI SPLETNI STRANI: www.forever.si

vaša ekipa Forever Slovenija