Copy
Kliknite sem za ogled sporočila

Novi Sonya izdelki za nego kože.

VROČA NOVICA - novi Sonya izdelki za dnevno nego kože so danes že na voljo! .

Novi sistem za dnevno nego kože vključuje štiri nove izdelke, ki so na voljo posamično:

Sonya™ refining gel mask (#607)
Maska za obraz v gelu | neto količina: 59 ml
Naj izraz ''lepotni spanec'' dobi nov pomen. Formula maske Sonya™ refining gel mask, je znanstveno zasnovana, da optimizira delovanje kože ponoči, krepi ravnovesje kože z nadzorom maščobe in poživitvijo videza kože. Ob obilju rastlinskih snovi, sadnih izvlečkov in vlažilnih sredstev se boste zbudili s kožo, ki je videti lepša, mlajša in bolj uravnotežena.masko v gelu.

Sonya™ soothing gel moisturizer (#608)
Vlažilni gel za nego kože | neto količina: 59 ml
Sonya™ soothing gel moisturizer, poln bogatih rastlinskih izvlečkov in učinkovitih sestavin, vsebuje osnovno vlažilno sredstvo, po katerem koža deluje navlažena in mehka. Ta formula z več kot 10 naravnimi rastlinskimi izvlečki in olji, betaglukanom iz gob, hidroliziranim kolagenom in izvlečkom jabolka, je učinkovito blažilno in vlažilno sredstvo za mešano kožo.

Sonya™ refreshing gel cleanser (#605)
Čistilo za obraz v gelu | neto količina: 118 ml
Pospravite običajna čistilna sredstva. Sonya™ refreshing gel cleanser vsebuje naš gel aloje in vlažilna sredstva, kot je hladno stiskano olje kruhovca, ki kožo pomiri in navlaži. Bogati antioksidanti kot so jabolčne aminokisline in hidroksiacetofenon, krepijo mešano kožo, naravno čistilno sredstvo, izvleček sadeža Acacia concinna, pa pomaga odstraniti nakopičene odmrle celice, nečistoče in ličila ter kožo tako temeljiti, vendar nežno očisti.

Sonya™ illuminating gel (#606)
Gel za nego kože | neto količina: 28,3 ml
Ponovno vzpostavite naravni žar kože in ji podarite naravni sijaj z gelom Sonya™ illuminating gel. Peptidi, zajeti v gelu, ki se hitro vpija, pomagajo z najnovejšo tehnologijo izravnati videz kože, kombinacija petih azijskih rastlinskih izvlečkov, med katerimi je korenina sladkega korena, izenačijo in poživijo videz tena, polt pa postane mehka, gladka in dobi zdrav sijaj.
 

Naročite jih lahko tudi danes preko elektronske pošte narocila@forever.si ali preko naše spletne trgovine webshop.forever.si   

Klikni za nakup
NE SPREGLEJTE - ŠE EN IZDELEK, KI JE ŽE NA VOLJO!
Aloe bio-cellulose mask (#616) 
Aloe bio-celulozna maska za obraz | 5 posameznih mask po 25 g

Vlažilna maska za mladostno kožo z bio-celuloznimi vlakni, ekstraktom aloe in divjega kostanja.
Copyright © 2018 Forever Living Products Hungary ltd, Podružnica v Ljubljani, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.