Newsflash 2drive - editie oktober 2021

Met elke Newsflash laat ik de laatste stand van zaken zien en vertel ik wat er in de komende periode op de planning staat.

Veel leesplezier!
Groeten, Eric

Je ziet het goed. De Driver naam met het daarbij behorende logo heeft plaatsgemaakt voor 2drive. 
Deze cloud oplossing is volledig opnieuw gebouwd en heeft niets meer te maken met het huidige Driver. Om deze reden hebben we voor een nieuwe naam gekozen. Hiermee maken we duidelijk onderscheid én geven we aan dat dit een geheel nieuwe oplossing is.

Wat is er klaar?

Na een lange aanloop, is de eerste versie klaar om gelanceerd te worden. Deze eerste versie is geschikt voor enkelvoudige garagebedrijven met een paar monteurs, gericht op aftersales.
Verder had ik in de vorige editie gemeld dat de koppeling met BrightMotive voor elkaar was en daarmee een verzameling van grossiers die via dit platform benaderd kunnen worden.
Nu kan ik melden dat de eerste grossier van het Fource platform een koppeling heeft met 2drive. Vanaf nu kunnen onderdelen ook bij MijnGrossier direct vanuit de werkorder worden besteld.

Waar zijn we mee bezig?
Vanaf dag 1 was een koppeling met Minox gepland. Uiteraard is het altijd de bedoeling geweest ook te gaan koppelen met andere financiële pakketten. Wij kiezen immers niet met welk financieel pakket gewerkt wordt, dat doen onze klanten, jullie dus. We leggen nu de laatste hand aan de koppeling met SnelStart. In de volgende release is ook dit pakket gekoppeld.
2drive is vanaf dag 1 multilingual opgezet. De gehele oplossing wordt nogmaals nagelopen en álle vertalingen worden gecontroleerd. Als dit eenmaal gedaan is, is het bij elke release vanaf nu een kwestie van bijhouden.

Wat staat er gepland?

De eerst volgende nieuwe module waar we aan gaan werken is: Sales. Voordat deze module gebouwd kan worden, wordt deze helemaal functioneel uitgeschreven. Denk hierbij aan het volledig uitwerken van alle functionaliteit en klikpaden. Daarnaast denken we nu ook al na over mogelijke koppelingen met remarketing applicaties, bijvoorbeeld UCC. Ook voor deze uitwerking, verplaatsen wij ons continue in de gebruiker om een zo optimaal en eenvoudig mogelijke flow te creëren.

Heb je vragen? Stel ze gerust!
Mocht je een vraag hebben, laat het ons gerust weten! Wij staan je graag te woord en vertellen maar al te graag over het nieuwe 2drive cloud oplossing.
https://www.mivargroup.nl/
LinkedIn
Copyright © 2021 MivarGroup BV

Wilt u deze Newsflash niet meer ontvangen?
Klik hier om uw emailadres uit te schrijven.