Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Hallo Airborn,

Hierbij weer een nieuwsbrief van fc Airborn.
In deze nieuwsbrief kan je de volgende punten terugvinden:

groeten namens het bestuur,
Wilmer
Kijk voor het laatste nieuws en volledige agenda op onze website

Jeugdkamp

We gaan op kamp!

Voor de jeugdspelers organiseren we op 8 en 9 juni een kamp (van 12 uur  tot 12 uur). We gaan kamperen bij het Fort bij Uithoorn. Het programma weten we nog niet precies, maar het zal met veel frisbee, lol en plezier zijn. Dus houdt dit weekend vrij !!!
Binnenkort krijgen de jeugdspelers een aanmeldformulier mee op de training.
 
Hulp gevraagd
Heb je zin om mee te helpen met de organisatie of om mee te gaan als kampstaf? Meld je aan via info@fcairborn.nl

Teamindeling outdoor

Alle begin is moeilijk 

TC en teamindeling daar zijn we aan toe!
We hadden als trainers en bestuur besloten dat de grote van de club vroeg om een TC. Een “commissie” bestaande uit de trainers en een vertegenwoordig namens het bestuur. Dit om een afgewogen teamindeling te kunnen maken.
 
Een lange vergadering was het resultaat.
Uitgaan van vooraf gemaakte keuzes als 2 teams op 2 niveaus, indelen naar speelniveau, niet naar leeftijd, jeugd betrekken bij het eerste team en rekeninghoudend met individuele ambities en mogelijkheden als belasting en overbelasting maakten het maken van een indeling een hele klus. Al met al was om 23.30 de indeling rond. En gingen we vermoeid naar huis.
 
Gedreven en enthousiast bezig geweest met de indeling om het zo goed mogelijk te doen vergaten we afspraken te maken over hoe we dit zouden communiceren, wie wat zou doen en in welke volgorde. Iedereen deed zijn of haar best dit goed te doen maar niet overal is het even goed gelopen. En dat was niet de insteek. Niet van het bestuur maar ook zeker niet van de trainers.
 
We vinden het jammer dat het zo gelopen is en leren hiervan. We maken voor een volgende teamindeling afspraken over de communicatie van de indeling en zullen voortaan ruim voor de TC vergadering inventariseren waar de voorkeuren liggen van alle FC Airborn leden.
 
Heb je suggesties voor nog meer verbeterpunten dan horen we die graag.
Mirjam

Jeugdspeeldag 14 april

We zijn op TV Gelderland te zien!

FC Airborn organiseerde de 1e jeugdspeeldag van het outdoor-seizoen 2013. En het was een groot succes. Uit alle hoeken en gaten van Nederland waren spelers van 8 tot 18 jaar naar Arnhem gekomen. En Airborn was zelf natuurlijk heel goed vertegenwoordigd. Met heel veel spelers in de U13-teams, met een eigen team in U16 en met meiden in het EJK Ladies-team en Walt als sterkhouder in de U19.
Ook de achterburen, TV Gelderland waren aanwezig met een camera. Dit om een mooi nieuwsitem voor het journaal te maken.
 
Met prachtig weer, veel spontane hulp van iedereen en mooi frisbee was het een zeer geslaagde jeugdspeeldag.
 
Voor het item http://www.youtube.com/watch?v=t3LVhNNVdSU&feature=share&list=UUagt7JeflSg-oP-7y9ayjY&t=8m56s

Open vergadering

Visie van Airborn

Op de laatste ALV hebben we al kort gesproken over onze visie op Airborn. Waar staan we nu met ons clubje en waar willen we naar toe. Hoewel wij deze eerste visie hebben vormgegeven, is het natuurlijk iets voor de hele club.  Daarom willen we op maandag 27 mei een open vergadering organiseren waarin we de visie presenteren en samen met de aanwezige afronden.
 
Dus wil je meedenken over wat we als club de komende tijd gaan doen, kom dan op 27 mei naar de Visieavond! De avond begint om 20u en zal ongeveer 2 uur duren. We gebruiken de kantine van OA als vergaderlocatie.