Copy
Eshakoerier: Vergroot uw kennis van asfalt

Het onderhoud van uw weg digitaal in beeld?
Het kan nu met de digitale wegadvies tool van Esha. Een advies over de staat van onderhoud van een weg kost veel tijd, maar met deze tool kunnen de locatie, schades en de te behandelen weggedeeltes snel door de adviseurs van Esha in kaart gebracht worden. Meer weten? Onze adviseurs komen het graag aan u laten zien. Neemt u contact op met onze Verkoop Binnendienst op 050-551 64 44 voor een afspraak.

Trainingsdag asfaltonderhoud

Esha Infra Solutions organiseert samen met SOMA bedrijfsopleidingen een aantal trainingsdagen voor wegbeheerders over asfaltonderhoud. Aan het eind van de dag volgt een kennistest en ontvangt u een certificaat van deelname De kosten van deze dag zijn 149 Euro. Er zijn nog plaatsen beschikbaar op 9 april in Utrecht. U kunt zich hier aanmelden.

Blowpatcher met emulsie van Esha 

Sinds kort kan in Nederland de Blowpatcher van PaveRent ingezet worden bij asfaltreparaties. Deze voor Nederland nieuwe machine combineert twee werkgangen in één. De Blowpatcher bevat een tank voor zowel bitumenemulsie als steenslag, waardoor reparaties snel en met minder materieel uitgevoerd kunnen worden. We zijn blij dat Paverent  heeft gekozen voor Esha Infra voor het leveren van de emulsie.
 

Eshalite SAMI op brugdek in Maastricht


In december 2013 heeft Esha Infra in opdracht van de GWW Combinatie Avenue2 met haar eigen sproeiauto Eshalite SAMI aangebracht op knooppunt Kruisdonk ter hoogte van Meerssen op de A2. Eshalite SAMI is een spannings absorberend membraan en de perfecte, duurzame oplossing om scheurvorming in het wegdek te voorkomen. Voor deze opdracht werd de bitumenemulsie aangebracht op het brugdek en vervolgens afgestrooid met Porfier steenslag. Daarna werd het overlaagd met asfalt.

 
U ontvangt  deze nieuwsbrief
omdat u een relatie van ons bent.