Copy
Uw wegonderhoud al ingepland?
 
Heeft u al uw wegonderhoud al ingepland?
 
De ideale tijd voor de uitvoering van wegonderhoud is immers weer aangebroken. Mocht u toch nog wegen hebben die dringend toe zijn aan onderhoud voor de winter, dan is een oppervlakbehandeling met Esha PenTack misschien de oplossing. Dit preventieve en verjongende onderhoudsmiddel voor asfalt kan relatief snel aangebracht worden zonder dat er een complete asfaltreconstructie hoeft plaats te vinden.  Bovendien is het in 1 tot 4 uur weer berijdbaar! Meer weten? Onze binnendienst vertelt u graag meer! U kunt ze bereiken op 050-551 64 44.
Klimaatvriendelijk asfalt op terrein Theo Pouw

Voor de realisatie van een opslagterrein van Theo Pouw in de Eemshaven bundelden civieltechnisch ingenieursbureau InVraplus, Meng Techniek Nederland en Esha Infra Solutions hun kennis voor het ontwikkelen van een nieuw asfaltmengsel op basis van schuimbitumen. Dit heeft geresulteerd in het milieuvriendelijke BSM-Foam. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ralph Venema

 
Verlenging VCA en ISO certificaat

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn voor Esha erg belangrijk. Ook willen we dit aan u, onze klanten, kunnen garanderen. We zijn dan ook erg blij dat zowel het
VCA certificaat als het ISO 9001 certificaat is verlengd!
Paden bij woonzorgcomplex in Born verhard met Eshalite
 

In april werd het nieuwe woonzorgcomplex Orbis Aldenhof in Born opgeleverd. Een groot park maakt ook deel uit van dit prachtige complex. We mochten hier de paden verharden met Eshalite Labiel C.  Lees hier het volledige artikel.
 
Volg ons op LinkedIn en Twitter 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Esha Infra Solutions? Volg ons dan op de sociale media, zoals onze LinkedIn pagina. Op Twitter kunt u ons volgen via #EshaInfra.

 

 

U ontvangt  deze nieuwsbrief omdat u klant van ons bent of aangegeven heeft dat u nieuwsbrieven van ons wilt ontvangen.