Copy
Sailspecials

Collectieve inkoopactie van start!

Heel hartelijk dank voor uw interesse in de Collectieve inkoopactie zonnepanelen op boten Hellevoetsluis!

Na een eerste bijeenkomst in het Drookdok Jan Blanken afgelopen dinsdag 16 april is de actie van start en kunt u zich voor de actie aanmelden. Had u graag bij de bijeenkomst willen zijn: op maandag 13 mei wordt een 2e bijeenkomst georganiseerd.
 
Hoe werkt de inkoopactie?
  • Via dit aanmeldformulier kunt u een voorstel opvragen voor uw boot. U verplicht zich hierbij nog tot helemaal niets!
  • U ontvangt op basis van uw ingevulde formulier een voorstel op maat (of mogelijk eerst een aantal verduidelijkende vragen).
  • Afhankelijk van het aantal ingevulde aanmeldformulieren ontvangen alle deelnemers aan de actie een inkoopkorting. We hopen dat u meewerft op de steiger, binnen de vereniging of als haven zodat de korting verder oploopt. U kunt bijvoorbeeld deze mail door sturen. 
  • Aanmelden via het formulier kan t/m maandag 13 mei. Op dinsdag 14 mei wordt de korting bekend gemaakt.
  • De korting is geldig op zowel de geselecteerde modellen zonnepanelen als de accessoires zoals laadregelaars en aansluitmaterialen.

Zo werkt de inkoopactie

Bovenstaand ziet u de kortingsstaffel op basis van het aantal deelnemers. Let op: u wordt al meegeteld als deelnemer als u  het inschrijfformulier heeft ingevuld en bent dan nog nergens toe verplicht. Op dit moment zitten we al op 30 deelnemers en dus 10% korting!
Meld u hier aan voor de inkoopactie

Tweede informatie bijeenkomst op maandag 13 mei a.s.

Op maandag 13 mei wordt een tweede informatiebijeenkomst georganiseerd in Droogdrok Jan Blanken.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u antwoord op de volgende vragen:
  • Welk model zonnepaneel past bij u aan boord?
  • Wat kun u qua opbrengst verwachten?
  • Wat zijn de kosten waar u mee kunt rekenen?
  • Wat komt er kijken bij het installeren?
Daarnaast nemen we veel verschillende demopanelen mee die u rustig kunt bekijken en hoort u meer over de opzet van de inkoopactie.

Inloop 19:00. Start: 19:30 tot 21:00. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar collectieveinkoop@hellevoetsluis.nl.

Zonnepanelen speciaal ontwikkeld voor op de boot


Adviesvideo Zonnepanelen aan Boord

De zonnepanelen van SUNBEAMsystem zijn tot in elk detail ontwikkeld voor gebruik aan boord. In onderstaande adviesvideo's laten we u zien wat ze uniek maakt en hoe u ze installeert.
Bekijk de video

Praktijk: zo installeer je een paneel aan dek (video)

Bent u van plan een paneel aan dek te monteren? Dan is een paneel met de Flush kabel aansluiting de mooiste keuze. In deze video helpen we u stap voor stap op weg met de installatie. Bekijk de video.

Praktijk: zo installeer je een paneel op buiskap of bimini (video)

Wilt u 1 of meerdere panelen op buiskap, bimini of een steun te monteren? Dan is een paneel met de Junction Box de handigste keuze. In deze video helpen we u stap voor stap op weg met de installatie. Bekijk de video.

Wilt u dat we met u mee denken en verder op weg helpen? Dat doen we met plezier! Schroom niet te reageren op deze mail of te bellen. 

Graag tot sprekens!

Aart Jan Klok
Sailspecials | Oud Zaenden 2b | Zaandam | Tel: 075-7572600
Copyright © 2021 Sailspecials, alle rechten voorbehouden.

Voorkeuren bijwerken | uitschrijven