6 verrassende apps om gelijk te proberen (blog)

Geweldig draagcomfort voor een zachte prijs

Wat is een reddingsvest waard als je hem niet draagt? Precies daarom richten ontwerpers van reddingsvesten zich steeds meer op draagcomfort. Net verschenen is de Crewfit 165N Sport van Crewsaver. Heerlijk licht en comfortabel, verrassend betaalbaar.

Het ontwerp van het vest volgt de lijnen van het lichaam. Het drukt niet in de nek en is superlicht. We hebben hem al getest: in een mum van tijd ben je vergeten dat je hem draagt. 

Deze week in een voordeelset met het Ergofit noodmes. Ontwikkeld voor doorsnijden van lifeline of andere lijnen in geval van nood. Voorzien van etui, te dragen op het vest, dus altijd bij de hand.

van €124,95,- Nu €99,95!

Gratis verzending (in NL en België)
Bekijk special

Deel 3: handige apps voor zeilers

Navigeren & het weer raadplegen zijn de twee meestgebruikte functies voor apps aan boord. Maar er is nog meer. Daarom sluiten we onze blogserie over apps af met een overzicht van 6 verrassende apps. Handig, veilig, of gewoon erg leuk om een keer te proberen. Wellicht gelijk al, als je nu op vakantie bent.
Bekijk het overzicht (3/3)

Bekijk weer apps (1/3) | Bekijk navigatie apps (2/3)

Dé iPad case voor aan boord (-50%)

Ben je in bezit van een iPad 4 Retina dan is de Snow Lizard Case de serieuze oplossing die aan alle wensen voldoet voor aan boord. Voorzien van een ingebouwde accu. Extreem robuust en volledig waterdicht. 

  • Oplaadbaar in de case
  • Op steun te monteren
  • Voorzien van ingebouwde 10.200AH accu 
  • Geschikt voor iPad 4 Retina Lightning

van €199,95,- Nu €99,95!

Gratis verzending (in NL en België)
Bekijk special

Rondleiding op Comanche (video)

Al eerder schreven we over de prestigestrijd tussen twee superjachten: 100 voeter Comanche en 88 voeter Rambler. Geld speelt geen rol, als records maar verbroken worden.

En Comanche is dat nu gelukt. Recent verbraken ze het 24 uurs record voor monohulls: 620 mijl in 24 uur. Voor de verbeelding: dat is drie keer heen en weer IJmuiden - Lowestoft in 24 uur!

In deze video geeft schipper Ken Read een interessante rondleiding aan boord.  


Bekijk video 

Flottielje als alternatief voor Staande Mast 

Was je van plan de Staande Mast Route te varen? Dan heeft het ernstige brugongeluk bij Alphen aan de Rijn veel impact. Net voor het versturen van deze nieuwsbrief lazen we over een schitterend zeilersinitatief. Voor een ieder die twijfelt over de tocht over de Noordzee, dit weekend kun je meevaren met een door ervaren zeilers begeleid flottielje.  

Lees meer

Onze tips

Polaroid P8158A

Zonnebrillen zijn kwetsbaar aan boord, maar deze Polaroid mag je gerust wat laten rondslingeren. Het frame is geheel flexibel. Mocht je er een keer opstappen dan is er niets aan de hand. Bril is uitgevoerd in zwart en voorzien van gepolariseerde Polaroid lenzen.   

Bekijk Polaroid bril 

ErgoFit Noodmes

Op het moment dat er een lijn of lifeline gekapt moet worden dan wil je het mes zo snel mogelijk bij de hand hebben. Daarvoor is het Ergofit mes van Crewsaver ontwikkeld. Direct te dragen op het vest. Het is vlijmscherp, maar zit veilig in een lederen etui. Ligt prettig in de hand waardoor verwonding wordt geminimaliseerd.

Bekijk Ergofit Noodmes 

Tot volgende week!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Copyright © Sailspecials, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden