Copy
Bouw mee aan Iewan!
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie!
Correctie en aanvulling op nieuwsbrief #8
Beste nieuwsbrieflezer,

Met deze mail geven we je nog wat belangrijke aanvullende informatie op de nieuwsbrief die je op maandag 3 maart van Iewan ontving.
 

Mailfout

Er was een probleem met het "meebouwen"-mailadres dat in de onze nieuwsbrief stond. Misschien heb je dit gemerkt toen je je probeerde op te geven?

Het probleem is nu opgelost, dus als je een "delivery failure" of andere foutmelding ontvangen hebt, probeer het dan alsjeblieft nog eens: meebouwen@strowijknijmegen.nl.
 

Meebouwen: extra informatie

In de nieuwsbrief vertelden we over de workshops strobouw en leemstuc die op de bouwplaats worden georganiseerd. Deelname aan een workshop is gratis indien je daarna minimaal een week meebouwt. Die informatie wekte de indruk dat je alleen met de bouw kan helpen als je eerst zo'n workshop hebt gevolgd. Dat is niet het geval! Laten we dan meteen maar vertellen wat de verdere mogelijkheden zijn om deel te hebben aan het bouwproces:
 

Incidenteel meebouwen

Incidenteel meebouwen is ook mogelijk. Wel bij voorkeur minimaal twee dagen (want de eerste dag moet je het leren en pas de tweede dag wordt het leuk ;-)). 

We organiseren in eerste instantie vijf zaterdagen waarop we gezamenlijk beginnen met uitleg over stro of leem. De dag(en) daarop bouw je dan mee. Voor lunch, koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd; eventuele overnachting op eigen kosten of bij Iewan-leden thuis (indien mogelijk). We onderzoeken ook nog mogelijkheden om te kamperen. 

Data: 12 juli, 26 juli, 9 augustus, 16 augustus, 30 augustus.
 

Op een andere manier bijdragen?

Wil je iets anders - bijvoorbeeld andere dagen, op een andere dag beginnen, niet bouwen maar wel koken of op kinderen passen, het bouwproces op foto vastleggen, sfeerverslagen schrijven voor social media en de website, of nog iets geheel anders - laat het vooral weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Meer informatie over meebouwen vind je op onze website: www.strowijknijmegen.nl/meebouwen

Groet, Iewan
Share
Tweet
+1
Forward to Friend
Copyright © 2014 Iewan, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp