Copy

4 april 2020

Save the date!
Grote Gemzen Gym Show
Zoals velen van jullie weten bestaat de Gemzen dit jaar 50 jaar. Een bijzonder moment voor de gymvereniging en dat gaan we dan ook extra vieren. Al eerder hielden we de Grote Gemzen Gym Show (GGGS), voor het laatst in 2015. Deze wel bekende spetterende show mag in dit jubileumjaar natuurlijk niet ontbreken. Wat houdt dat in voor uw kind en u.

Alle turngroepen gaan tijdens de les werken aan een turnnummer en een dansnummer. Deze gaan zij met hun groep uitvoeren tijdens de '50 jaar de Gemzen sterren' jubileum show. Alle optredens samen vormen een fantastische show.

We huren sporthal De Tol af en lenen overal turntoestellen. Zo kunnen we een professionele show neerzetten compleet met decor, licht, geluid en kostuums.

Wil je alvast in de stemming komen, bekijk dan de trailer van de vorige show.
Dominique: "Ik zie er nu al naar uit om met de meiden aan de slag te gaan. Om vanuit niks naar een gave show toe te werken, waarin ze alles mogen laten zien wat ze kunnen." 

Clarion: "Ik weet nog hoe verbaasd het publiek keek bij ons 'zwart-wit' optreden. We gaan ze dit jaar weer verrassen!"

Fenna: "Toen ik in 2015 Annie speelde was ik nog maar een klein meisje. Het lijkt me bijzonder dit nu weer te doen, nu ik zelf 5 jaar ouder ben."

Nanda: "De voorpret is al begonnen met het uitzoeken van alle liedjes, toestellen en bijbehorende kleding. We hopen dat de kinderen er net zoveel van gaan genieten." 
Belangrijke data en tijden
Op vrijdagavond 3 april moet de hele zaal worden opgebouwd. Zie bij 'hulp gevraagd' meer info. 

Op zaterdag 4 april zijn de kinderen de hele dag bezig met de jubileum show. In de ochtend generale repetitie, in de middag show 1 en in de avond show 2. Het is dus verstandig om de (sport)club van uw kind hierover in te lichten en af te zeggen. Gezien de rolverdeling in een nummer kan uw kind de generale of een van de twee shows niet missen.

Dagindeling:
Ochtend: generale repetitie
14.00 uur show 1
     Thuis avondeten
18.30 uur show 2
     Afbreken en opruimen
Kaartverkoop
Natuurlijk wilt u het optreden van uw kind bijwonen, wellicht ook een opa en/of oma, broertje en/of zusje. Gedetailleerde informatie volgt later in een Nieuwsbrief. Houd dit dus goed in de gaten.
 
Flessenactie
Naast het entreegeld willen we door middel van een flessenactie aan extra inkomsten komen.

Kinderen kunnen vanaf nu het flessenbonnetje van winkels in Bunnik en Odijk, voorzien van naam, inleveren tijdens de les. In april zullen we uit alle bonnetjes een 'winnend bonnetje' trekken voor een leuke prijs.
Hulp gevraagd
Vanuit een team van ouders wordt de show op poten gezet. De trainsters leren tijdens de lessen alle nummers aan. Maar om de show tot een goedlopend geheel en dus succes te maken, hebben we extra hulp nodig. 

Op vrijdagavond 3 april moet de hele zaal worden opgebouwd. Dat betekent dat alle turntoestellen vanuit de Rijnzaal en Irenezaal naar sporthal de Tol gebracht moeten worden en daar opgezet moeten worden. Ook stoelen, schermen, een dansvloer van matten enz. moeten geplaatst worden. Hierbij kunnen we wel wat sterke mannen bij gebruiken!

Ook tijdens de showdag zelf, zaterdag 4 april, zal extra hulp nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het instrueren van de kinderen wanneer ze zich moeten gaan omkleden of het regelmatig ombouwen van de toestellen in de zaal. En na afloop alles opruimen natuurlijk. Een concrete lijst zal later volgen, maar wellicht kunt u alvast een dagdeel hiervoor vrijhouden.

Ook willen we u vragen na te denken of u iemand bent of kent met een EHBO-diploma. Wellicht een arts of ambulanceverpleegkundige. En mocht u vanuit uw werk iets als sponsor kunnen betekenen, dan horen wij dat uiteraard ook graag! 

Met z'n allen gaan we er een onvergetelijke dag van maken! De Gemzen sterren zullen stralen.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Grote Gemzen Gym Show, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp