Copy

4 april 2020

Save the date!
Grote Gemzen Gym Show
De kleding is uitgezocht, de eerste optredens worden aangeleerd. Op de achtergrond zijn we bezig met het decor, de logistiek en kaartverkoop. Wij krijgen er steeds meer zin in, hopelijk u en uw kind ook! Staat zaterdag 4 april al in de agenda?
Oproep hulpouders
Zo’n grote show kan alleen maar plaatsvinden met hulp van ouders. Een groep van 12 moeders is al maanden druk met de voorbereidingen. Maar in het weekend zelf hebben wij jullie hulp nodig.
Wij hebben op de volgende tijden hulp nodig:
 • Vrijdag 3 april:
  •  19.30 - 22.00 uur: vervoer van toestellen uit diverse zalen naar sporthal De Tol.
  • 20.00 - 23.00 uur: inrichting sporthal De Tol. Ook 1 of 2 uur helpen is al erg fijn.
 • Zaterdag 4 april: 
  • Hulp tijdens de show van 14.00 - 16.30 uur. Graag 13.30 uur aanwezig zijn.
  • Hulp tijdens de show van 18.30 - 21.00 uur. Graag 18.15 uur aanwezig zijn.
  • Opruimen zaal na de show om 21.00 uur.
  • Wegbrengen toestellen na de show om 21.00 uur.
  • Hulp tijdens show kan zijn: bij kinderen in de vakken zitten en zorgen dat ze op tijd klaar staan voor hun optreden, toestelploeg, koffie/thee schenken in pauze en achter de schermen de kinderen op tijd in juiste kleding klaarzetten.
 • Verder zijn wij op zoek naar een gediplomeerde EHBO-er of arts/ verpleegkundige die tijdens de show als EHBO-er dienst kan doen.
Als u tijdens een show helpt hoeft u uiteraard geen kaartje te kopen voor die show en kunt u voor de andere show een kaartje kopen om zo rustig naar de show te kijken.

U kunt zich opgeven, graag vóór 10 februari, door een mail te sturen naar gemzenshow@gmail.com. Geef duidelijk aan welk moment u kunt helpen. Vele handen maken licht werk!
Flessenactie
Naast het entreegeld willen we door middel van een flessenactie aan extra inkomsten komen.
Kinderen kunnen vanaf nu het flessenbonnetje van winkels in Bunnik en Odijk, voorzien van voor- en achternaam, inleveren tijdens de les. In de kast staat een speciale 'spaarpot'. In april zullen we uit alle bonnetjes een 'winnend bonnetje' trekken voor een leuke prijs.
Beeldmateriaal tijdens de show

We willen u er nadrukkelijk op wijzen dat er tijdens de Grote Gemzen Show video opnamen zullen worden gemaakt. De opnamen zullen worden gebruikt voor het maken van een dvd die alleen binnen onze vereniging als herinnering te koop zal worden aangeboden.

Ook kan het publiek in de zaal, ouders en familie van de optredende kinderen, foto's en filmpjes maken. Dit zal de vereniging niet verbieden.

De vereniging zelf zal geen beeld- of filmmateriaal op social media zoals Facebook of Instagram plaatsen. Wel zal een foto worden opgestuurd aan het Bunniks Nieuws ter plaatsing in de krant en zal er een foto op de website worden geplaatst. Er zullen geen namen bij deze foto's worden vermeld. 

Als uw kind niet gefotografeerd of gefilmd mag worden tijdens de Grote Gemzen Show, neem dan contact op met het bestuur van de Gemzen via secretarisdegemzen@gmail.com

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Grote Gemzen Gym Show, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp