Copy
Viziteaza-ne si pe pagina de facebook,
la adresa facebook.com/RoxyTravelFamily

Sejur 7 nopti Plaja Sharjah/Dubai 5*****  -  299 euro/pers/sejur
Perioada sejur 21 - 28 ianuarie
Plata integrala

Gratuit viza si se ia direct de pe aeroport(nu se accepta pasaport temporar)
Transfer gratuit la plaja Coral Beach Sharjah si 
Loulou Beach
Transfer gratuit la Dubai Deira City Center;Sahara Centre Sharjah;Mega Mall Sharjah
Oferta valabila doar azi 24 noiembrie in limita locurilor disponibile
Tariful include:
Zbor Bucuresti 14:35 - 21:20 Dubai 
Zbor Dubai 21:55 - 01:20 Bucuresti
Bagaj de mana mic
Cazare 7 nopti Sharjah
Hotel Grand Excelsior Sharjah 5***** fara masa
- optional mic dejun 9 euro/pers/zi
Hotelul Grand Excelsior Sharjah oferă o piscină pe acoperiș cu vedere la orașul Sharjah, precum și un lounge disponibil nonstop, unde sunt servite produse de patiserie și prăjituri.Toate camerele sunt luminoase, având ferestre mari, majoritatea cu vedere la oraș. Oaspeții pot să savureze o băutură caldă pregătită la aparatul de ceai/cafea și să se relaxeze, citind un ziar pus la dispoziţie gratuit.Restaurantul Al Dana oferă micul dejun, prânzul și cina şi serveşte mâncăruri arăbeşti picante și preparate din orez. Restaurantul indian Zaika este situat pe acoperișul Hotelului Grand Excelsior şi oferă vedere la lagună. Servește o varietate largă de mâncăruri indiene. De asemenea, hotelul oferă room service.Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness bine utilat şi se pot relaxa la saună sau în baia de aburi. Hotelul oferă şi transfer gratuit de la/la plaja din apropiere.Hotelul Grand Excelsior Sharjah se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai.
http://grandexcelsioralsharjah.com/english/


Tariful nu include:
Taxa de aeroport - 139 euro/pers.

Clauze contractuale:
Odata facuta rezervarea biletele de avion se cumpara,daca renuntati la pachet veti  pierde avansul platit.
Anumite  tari din Uniunea Europeana au inclus taxe de statiune ce pot varia intre:0.20 euro pana la 4 euro /pers/noapte si acestea sunt incasate doar de catre hotel.
Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele/datele de zbor!
Prin urmare, agentia Roxy Travel Family, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora/data decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica. 
Copyright © 2015 Roxy Travel Family, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp