Copy
Viziteaza-ne si pe pagina de facebook,
la adresa facebook.com/RoxyTravelFamily


Super Reduceri Nisipurile de Aur - de la 23 euro/pers/zi
- sejur minim 2 nopti
- locuri limitate

Hotel Atlas 4**** ultra all inclusive - 23 euro/pers/zi
- perioada sejur 10 - 14 septembrie
- gratis 2 copii pana la 15 ani

Situat la 300 de metri de plaja din Nisipurile de Aur, acest complex de vacanță oferă un centru de wellness, mai multe piscine și facilități sportive și un restaurant. Sunt disponibile pachete all inclusive.Toate camerele luminoase de la Hotelul Atlas au balcon privat şi sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, telefon și minibar.
Hotelul Atlas oferă o gamă impresionantă de facilități, inclusiv un restaurant, un bar în hol, o piscină interioară şi alta în aer liber, cu zonă pentru copii, 2 tobogane de apă și un loc de joacă pentru copii.Facilitățile de wellness includ baie de aburi gratuită și acces gratuit la sala de fitness. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în sauna gratuită, pot rezerva un tratament de masaj sau vizita salonul de înfrumusețare de la hotel.Recepția este deschisă nonstop, iar WiFi este disponibil gratuit în toate zonele publice.


Hotel Astera 4**** ultra all inclusive - 29 euro/pers/zi
- perioada sejur 07 - 15 septembrie
- gratis 1 copil pana la 14 ani

La doar 50 de metri de plaja din stațiunea Nisipurile de Aur, Astera Hotel & Spa oferă acces gratuit la piscinele sale interioare și în aer liber, precum și la centrul de fitness. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în holul hotelului.
Hotelul Astera are 2 restaurante, recent construite în 2013, Rustic și Aqua. O selecție de sucuri proaspete este disponibilă la Vitamin Bar, în zona de spa.
Situat pe o terasă cu vedere la mare, snack barul de la Astera Hotel & Spa, Belleview, oferă salate proaspete, un mic dejun ușor, precum și băuturi și cocktail-uri creative.
Zona de spa include o saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și solar. Aceasta poate fi utilizată la un cost suplimentar.Taxa de statiune
1 euro/adult/zi; 0.5 euro/copil/zi – sejur de minim 5 nopti
5 euro/adult/sejur; 2.5 euro/copil/sejur – sejur mai mic de 5 nopti


Copyright © 2015 Roxy Travel Family, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp