Copy
View this email in your browser

 

Lieve <<First Name>>, 

Het is lichter ervaren wij. Mensen zijn vrolijker. Het is langer licht en alles groeit en bloeit. De kracht van de zon is voelbaar en we voelen dat we opladen. We nemen het extra bewust in ons op en zitten weer vaak op ons strandje aan de rivièra de Hedel. Ook staat vandaag de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het programma. En dat is speciaal georganiseerd voor onze vader die vandaag 70 kaarsjes mag uitblazen en groot voetbalfan is. Een feestdag om samen te vieren. En dat gaan we dan ook zeker doen.

Naast het licht ervaren wij ook het donker van ziekte. Dierbaren die midden in het leven staan en plots ziek zijn. Dat maakt dat je machteloos staat en een kaarsje aansteekt en luistert. Het licht is zo hard nodig op deze donkere momenten. Want dan weten wij dat het niet altijd donker blijft en dat geeft hoop. Dan tellen we onze zegeningen en genieten van ieder moment. Dan .... Ja, dan leven we met alles wat er nu is. En dat maakt samen licht.

Geniet van de kracht van de zon en van het licht van de kaarsjes als het donker is! 
 


 


 

#Serendipity


Er waren al nathaliesboekjes en lichtboekjes en nu zijn er ook zussenhartboekjes. De achterliggende gedachte is bij allemaal precies hetzelfde namelijk het onzichtbare zichtbaar maken. Zo creëren wij met wat er op dat moment is. Dus toen ik (Nathalie) mezelf ongeveer drie keer per week naar "Ons Maria" zag fietsen om daar weer een kaarsje aan te steken voor extra licht. Dachten wij; "Aha, deze kapel heeft een Zussenhartboekje nodig". Dit boekje leggen we neer in de kapel en dan kan iemand het meenemen voor wie het passend voelt. We gaan voor het zogenaamde "Serendipity"moment. Het mooie is dat het dan altijd bij de juiste persoon terecht komt. Pas kregen we een berichtje dat het boekje precies dat was wat ze op dat moment nodig had. Daar maakt ons hart dan een gelukssprongetje van. Wil je ook een Zussenhartboekje? Laat het ons weten dan maken we dat met zussenhartliefde voor je (en een beetje Maria ;).

 

 

#Boekinspiratie

Het boek voor deze inspiratie was al gekozen...toen ons op vrijdag het trieste nieuws bereikte dat deze geweldige schrijfster is overleden. Haar boekenreeks van de zeven zussen zijn stuk voor stuk meesterwerken. Ik hoor het mezelf weer zeggen nadat ik onderstaand boek uit heb....."Ik zou willen dat ik zo kon schrijven." Ieder boek van deze reeks is geweldig en zijn het wachten meer dan waard. Want iedere zus laat een jaar op zich wachten. Bij deze reeks reis je echt de hele wereld over vanuit je luie stoel. Ik kan het moeilijk wegleggen en vergeet alles om me heen compleet. Ze zijn een groot cadeau voor mij waar ik als een jarig kind zo blij van word. Daarom maak ik een diepe buiging voor deze geweldige schrijfster. Dankjewel Lucinda voor je prachtige boeken en je inspiratie!

De zevende zus, het zevende deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, voert de zussen de hele wereld over. Van de auteur van het Bestverkochte boek 2018, 2019 en 2020.

De zevende zus, het zevende deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus. Ze was altijd onvindbaar, maar als Georg Hoffman onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. CeCe, die in Australië woont, gaat op onderzoek uit. Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen. Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert. Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen...

De zevende zus is het zevende deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
 
 

Wij wensen je een licht hart toe!


Zussenhartgroet,

Brenda & Nathalie

 

 
Klik hier voor meer informatie over zussenhart
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Zussenhart, All rights reserved.


Our mailing address is:
zussenhart@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

https://zussenhart.wordpress.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
nathaliesboekjes · (n) · (n), (n) · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp