Copy
View this email in your browser

 

Lieve <<First Name>>, 

Home is where the heart is! Het is een uitdrukking die weer van toepassing is op deze tijd. Want deze tijd doet wederom een beroep op ons thuis-zijn en de zachte kracht van ons hart. Wat maakt dat jij je thuis voelt? Is dat de geur als jij je huis binnen loopt of zijn het de schoenen waar je over struikelt als je binnen komt? Een mooie vraag om mee te nemen de komende tijd. Wat zorgt ervoor dat ik me thuis voel? Misschien een uitnodiging om je huis weer eens opnieuw te bekijken en onnodige ballast op te ruimen.

Zo werkt het ook met het hart. We zijn in het jaar van de blauwe storm van de mayakalender. Een blauwe storm is een uitnodiging. Niet alle stormen komen je leven omver waaien. Sommige komen om je pad vrij te maken. De wijsheid van de maya's inspireren om samen te werken met de kracht van alles om ons heen. Je kunt je hart open zetten voor deze uitnodiging om te kijken wat vrij mag zijn. Je hart is de plek waar je angst en liefde bewaard. Je hart dat klopt. Woorden recht uit het hart. Allemaal woorden met een bepaalde kracht en waarheid, die voor iedereen anders is. Het vraagt om stil te gaan staan, opnieuw te kijken om vervolgens verwonderd verder te gaan.

Wij wensen je een zacht thuis toe! 


 

#TLC

 
Nee, niet de TV-zender.
Maar some good old tender love and care in deze roerige tijden.
Het is tijd voor self-love.
Want deze tijd vraagt goed voor je lijf te zorgen.
Menig onderzoek toont aan dat meditatie hierbij helpt.
Daarom hierbij één van onze favorieten.
 

Klik hier voor de self love meditatie


 

#Zussenbieb

 
 

Door een tip van Ferry Zandvliet kwam dit boek op ons pad.
Het komt uit op 13 oktober, vandaag!
Wij gaan het zeker lezen.

Ons resten slechts woorden is het inspirerende en hoopgevende verhaal van Georges Salines en Azdyne Amimour, die allebei hun kind verloren tijdens de aanslag op de Bataclan van 13 november 2015. Salines is de vader van Lola, een jonge uitgever van kinderboeken en liefhebber van stevige rockmuziek. Amimour is de vader van Samy, een seculier opgevoede maar geradicaliseerde jongen met Frans-Algerijnse wortels die het vuur opende op de concertgangers. Hoewel de werelden van beide vaders mijlenver van elkaar af staan, gingen ze met elkaar in gesprek en ontwikkelden ze een bijzondere vriendschap. Ze vragen zich af: Hoe kan het dat de levens van onze kinderen, die allebei achtentwintig waren, zo anders zijn verlopen?

"Dit onverwachte gesprek met een moslim, tolerant en toch vader van een jihadist, was voor mij een bijzondere kans om te laten zien dat het mogelijk is om met elkaar in dialoog te gaan.' – Georges Salines

"We hebben onze eigen levensdraden en die van onze kinderen met elkaar verweven. Deze gruwelijke gebeurtenis mag zich nooit meer herhalen.' – Azdyne Amimour


Zorg goed voor jezelf en je dierbaren!


Hartegroet,


Brenda en Nathalie

 

 
Klik hier voor meer informatie over zussenhart
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Zussenhart, All rights reserved.


Our mailing address is:
zussenhart@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

https://zussenhart.wordpress.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
nathaliesboekjes · (n) · (n), (n) · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp