Copy
View this email in your browser

 

Lieve <<First Name>>, 

Purpose anxiety....het is een ziekte van deze tijd. Nu zijn er vele ziektes die de ronde doen in deze tijd. Maar van deze hadden wij nog niet gehoord tot de workshop van Elizabeth Gilbert over curiosity. We leggen het uit aan de hand van een verhaal dat Elizabeth deelde. Ze loopt op straat als ze een man op een trap ziet staan aan de overkant van de weg. De trap wankelt en ze besluit de straat over te steken en de trap vast te houden. Ze blijft zo 45 minuten staan onderaan de trap. Wanneer ze ziet dat de man naar beneden komt laat ze de trap los en gaat ze verder. Ze heeft de man op de trap niet gesproken. Hij heeft haar ook niet gezien. En ze zegt tegen zichzelf als ze verder loopt...Misschien was dit wel mijn enige doel in mijn leven...de trap vasthouden zodat deze man veilig op zijn trap stond.....Dat is iets om over na te denken....Want de druk van continue bezig zijn met wat is mijn doel in dit leven zorgt voor stress. De simpelheid van leven in het moment en dingen doen die je leuk vindt is misschien wel je enige doel in dit leven.........

Ook spreekt ze over twee kanalen van energie waar je op kunt afstemmen. Zo is er het angst kanaal. Dit is een universeel kanaal want iedereen heeft dezelfde angsten. Deze angst zorgt ook dat jij je isoleert. Daar tegen over staat het kanaal van liefde, verwondering, compassie en dankbaarheid. Dat is ook universeel want ook dit is voor iedereen hetzelfde. Allen dit kanaal zorgt voor verbinding. Twee kanalen om eens bewust naar te kijken de komende tijd. Op welk kanaal stem jij af. Waar luister jij naar?

 


 


 

#Bijzondercadeau voorvalentijn

 
Wanneer we dus afstemmen op dat kanaal van dankbaarheid zorgen we dus voor verbinding.
Daarom delen we speciaal voor valentijn onderstaande uitnodiging. Want een ervaring is volgens ons het mooiste cadeau om op deze dag te geven en ontvangen, trouwens elke dag😉. 
Wij zeggen verplicht uitproberen! 
 
 
 
 

 

#Zussendrank

 
Zuslief Brenda besloot dit jaar te beginnen met een experiment waarvan veel mensen dachten dat ze dat nooooooit zou volhouden. Ze ging meedoen aan dryjanuary omdat....nou gewoon daarom. De andere zus drinkt eigenlijk nooit omdat....nou gewoon daarom. Dus begreep ze ook de ophef niet over dit experiment. Hoe moeilijk kan het zijn. Wat deed zuslief Brenda, die ging op zoek naar alternatieven. En die zijn er genoeg, en nog super lekker ook. Dus gaat ze nu voor een dry2021...Nee, grapje. Een maand was genoeg. De box van onderstaande link hebben we persoonlijk getest en is zeker voor herhaling vatbaar. Dus stap uit je comfortzone en doe eens iets wat je normaal niet zou doen...ook al zegt iedereen dat het je het niet kan.
Clubnoll alcoholvrije drankenbox
 

Let's follow our curiosity and enchantment.
Be suprised by yourself!

Hartegroet,


Brenda en Nathalie

 

 
Klik hier voor meer informatie over zussenhart
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Zussenhart, All rights reserved.


Our mailing address is:
zussenhart@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

https://zussenhart.wordpress.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
nathaliesboekjes · (n) · (n), (n) · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp