BUFF MALMÖ 2018

19-24 mars

BUFF i Sverige 

Först ut är BUFF Ystad som drar igång med en massa skolbiovisningar nästa vecka och för allmänheten visas Ugglor och möss fredagen 6 oktober. Veckan därpå får filmtörstande barn och ungdomar i Dalarna sitt lystmäte när BUFF Mora-Orsa-Älvdalen arrangeras för andra året. Vi har tagit pulsen på de lokala festivalarrangörerna Petra Rundqvist i Ystad och Britt-Marie Jansson Meyer i Mora

Aktuella filmtips

Vill du ha hjälp att botanisera i barn- och ungdomsfilmsdjungeln? BUFF tipsar regelbundet om bra filmer för en ung publik som är tillgängliga via olika plattformar. Just nu kan du till exempel se Sanna Lenkens gripande Min lilla syster på SVT Play och där hittar du även TV-versionen av dokumentärfilmen Brev till en seriemördare som visades på årets BUFF. Bland aktuella biofilmer vill vi särskilt tipsa om Silvana - väck mig när ni vaknat och animerade Märta Proppmätt, som riktar sig till de yngsta biobesökarna.

Fler tips hittar du här

Ny medarbetare!

BUFF är väldigt glada över att ha knutit Stina Lodén till vår organisation. Stina Lodén är kommunikatör och redaktör med en bakgrund inom såväl reklamens värld som den redaktionella. Hon har också jobbat med PR.

Stina Lodén: - Att jobba med BUFF är ett riktigt drömjobb för mig. Jag ser fram emot att samla alla mina olika erfarenheter och nätverk för att få ännu fler att upptäcka BUFF

BUFFs festivalchef Julia Jarl:
- Det känns jättekul att ha Stina med i vårt team. BUFF förtjänar verkligen att ha en person med all den erfarenhet som Stina har.

Filmanmälan är öppen
Läs mer

 
Anmäl din film
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 BUFF International Film Festival, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<E-Mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buff Filmfestival · Besöksadress: Stora Varvsgatan 6 A, 211 19 Malmö · Malmö 211 19 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp