Copy

 

Ny bok: 

SKJULT RIKDOM
Hvordan de superrike gjemmer formuene sine i skatteparadiser 

Av Gabriel Zucman 

Svimlende 7600 milliarder dollar er gjemt i skatteparadiser rundt om i verden.  Aldri før har så mye penger blitt sendt til Sveits, Caymanøyene eller andre steder der de rike slipper å betale skatt. 
 
Dette er blant de banebrytende funnene Gabriel Zucman presenterer i denne internasjonale bestselgeren. 
 
Ved å foreta et dypdykk ned i tall og statistikk har Zucman trengt gjennom hemmeligholdet som preger skatteparadisene og kartlagt hvor stor andel av verdens rikdom de skjuler. På en enkel måte forklarer han hvordan skatteparadisene fungerer. Han lanserer også en strategi for hvordan vi kan sette en stopper for de rikes skatteflukt. 
 
Boken er essensiell lesning for alle som ønsker å forstå mer av den voksende ulikheten i verden. 


Bestill boka HER! 
 


Aktuell bok: 

Hva vet du om damer? 
Av Marta Breen og Jenny Jordahl 


Hvor mange ganger vant Grete Waitz New York Marathon? Hva er tittelen på Vigdis Hjorths siste roman? Og hvem sa «Jeg elsker champagne, og den bør være tørr og gratis!»?

Dette er quizboka for deg som er lei av at nyhetene, historiebøkene og quizkveldene domineres av menn. Gjør deg klar til å briljere med hva du kan om damer – og til å lære litt mer! 

De 100 første som kjøper boka får den signert! Bestill boka HER!  


Aktuell pamflett:

Profittfri velferd


Å la kommersielle krefter drive offentlige tjenester har verken gitt bedre eller billigere tjenester. Derimot har det skapt flere millionærer. Men det er fullt mulig å stenge døra for velferdsprofitører - og enklere enn mange tror. 


I pamfletten viser Helen Bank 
og Astrid Hauge Rambøl flere mulige veier til målet om profittfri velferd. Mange steder har tillitsvalgte, ansatte og politikere allerede vunnet lokale kamper. Bli med til blant annet Tromsø, Oslo, Bergen, Moss og Trondheim og se hva de har fått til der. 

Hvordan tar vi tjenestene tilbake?


«Profittfri velferd. ABC for folkevalgte, fagorganiserte og folk flest» er en håndbok for folkevalgte, fagorganiserte og alle andre som ønsker å bidra til at vi prioriterer fellesskap foran profitt. 

Bestill HER!  
                            
Forlaget Manifest
Adresse: Kolstadgata 1, 0652 Oslo
post@manifest.no
telefon: 22 99 52 00